Zes Blue Hose-scorers met dubbele cijfers loodsen de computer naar een overwinning op de weg bij VMI

Lexington, Virginia – Achter zes dubbelcijferige scorers versloegen de Presbyterian Bluehawks (6-3) zaterdagmiddag de VMI Kiddies (2-7) met 75-71.

Grote bewaker Trevon Roodachtige Ron Hij versloeg Blue Khartoum met 14 punten (2-uit-3 schieten van buiten de 3-puntsboog) en zeven rebounds. Junior bewaker Markies Barnett Scoort 13 punten. Junior-aanvaller Jona Pierce Hij scoorde elf punten en pakte zes rebounds. Junior bewaker Samaj Tel Hij scoorde 11 punten terwijl hij verbinding maakte met drie driepuntsvelddoelpunten. Grote bewaker Kobe Stewart Scoorde 10 punten (2-uit-3 schieten van voorbij de 3-puntsboog). Junior-doelman Corey Mincey Hij scoorde ook 10 punten terwijl hij twee van zijn driepuntsvelddoelpogingen neerhaalde.

Presbyterian maakte 10 driepuntsvelddoelpunten in de wedstrijd. De Blue Hose scoorde 20 snelle breakpunten.

hoe is dat gebeurt?
Eerste helft – Barnett scoorde de eerste twee punten van de wedstrijd. VMI scoorde vijf opeenvolgende punten en nam een ​​5-2 voorsprong. Na een vrije worp van Pierce en een driepunter van Thiel herwonnen de Bluehawks de leiding, 6-5, om 17:51. VMI scoorde vervolgens acht opeenvolgende punten om de leiding te herwinnen. Met nog 12:12 te gaan in de eerste helft had VMI de grootste voorsprong van de helft, 17-8. De Blue Hose kwam binnen twee punten terug na vijf opeenvolgende punten van Teel en Mincy verkleinde de voorsprong van VMI naar 17-15 met 10:51 op de klok. Een lay-up van Reddish-Rhone bracht de stand gelijk op 20 met nog acht en een halve minuut te gaan. VMI scoorde vijf opeenvolgende punten om de leiding te herwinnen. Met VMI op een voorsprong van 32-27 met 3:20 op de klok, sloot de Blue Hose de helft af met een run van 9-0 en nam een ​​voorsprong van 36-32 in de rust na een drie vanaf de bovenkant van de sleutel van Teel met vijf seconden. op de klok.

READ  Steam MOBA in Genshin-stijl trekt 20x meer spelers aan dan verwacht

de andere helft

– VMI scoorde negen van de eerste 14 punten van de helft en stond met 43-41 voor met 16:34 op de klok. Reddish-Rhone maakte contact met twee vrije worpen om de stand in evenwicht te brengen op 43. VMI scoorde vervolgens zeven opeenvolgende punten om een ​​voorsprong van 50-43 te nemen om 14:45 uur. The Blue Hose reageerde met een run van 10-0 na drie punten van Reddish-Rhone, vijf punten van Mincy en een snelle lay-up van Stewart bezorgden de Blue Hose een voorsprong van 53-50 met nog tien minuten te gaan. VMI reageerde door de Blue Hose in de volgende vier minuten met 12-1 te verslaan en zo een voorsprong van 62-54 te nemen. Een drie uit de corner van Stewart begon de rally van Blue Hose. PC scoorde 17 van de volgende 20 punten en nam een ​​voorsprong van 71-65 na een driepunter vanaf de top van de sleutel van Reddish-Rhone met 1:52 op de klok. Stewart, Reddish, Rhone, Barnett en Pearce scoorden doelpunten tijdens het computerscoreproces. Presbyterian sloot de overwinning af met tijdige vrije worpschoten van Reddish-Rhone, Barnett en Carl Parris Gedurende de laatste veertig seconden.

Opmerkingen

• Reddish-Rhone pakte zijn derde dubbelcijferige wedstrijd van het seizoen en 33eOnderzoek en ontwikkeling Hij heeft een team-high van 14 punten in zijn carrière.
  • Barnett’s 13 punten markeerden zijn zevende dubbelcijferige wedstrijd van het seizoen en 26ej van zijn professionele leven.
  • Till noteerde zijn achtste wedstrijd op rij met dubbele cijfers met zijn prestatie van 11 punten.
  • Pierce noteerde zijn vierde wedstrijd in het algemeen en derde wedstrijd op rij met dubbele cijfers met 11 punten.
  • Stewart’s 10 punten waren zijn 12ej Dubbelcijferige scorewedstrijd uit zijn carrière.
  • Mincey’s prestatie van 10 punten was zijn tweede wedstrijd met dubbele cijfers van het seizoen.
  • De 20 snelle breakpunten van Presbyterian waren de op een na meeste snelle breakpunten die een Blue Hose dit seizoen in een wedstrijd scoorde.

Volgende spel
The Blue Hose begint op woensdag 6 december om 19.00 uur aan een homestand van drie wedstrijden tegen Florida A&M in Templeton Center.