Zijn deze Ubisoft-games achterwaarts compatibel of niet op PlayStation 5?

Ubisoft lijkt zich weer te hebben uitgesproken. Dit keer gaat het om een ​​uitspraak over achterwaartse compatibiliteit op PlayStation 5, iets waar sommigen al een moeilijk punt van maken. Volgens een blogpost van de Franse uitgever zouden sommige games de overstap naar next-gen PlayStation niet maken, maar die post is nu verwijderd. Zucht …

Volgens de Guillemotjes zouden Assassin’s Creed Syndicate, Assassin’s Creed Chronicles Trilogy Pack, Assassin’s Creed Chronicles India, Assassin’s Creed Chronicles China, Assassin’s Creed Chronicles Russia, Risk, Star Trek Bridge Crew, Werewolves Within en Space Junkies sterven in het achterwaartse compatibiliteitsproces, maar later kwamen ze hierop terug door te stellen dat dit rapport ‘niet helemaal juist’ is. Tenminste, dat is wat ze dragen Engadget laat het hen weten. Wat onjuist was, wordt niet uitgelegd.

“We hebben het Ubisoft Connect-artikel en forumberichten voorlopig achterwaarts compatibel gemaakt omdat er mogelijk onnauwkeurigheden zijn met betrekking tot de Ubisoft-titels die op PS5 kunnen worden afgespeeld.”

En daarmee lijkt Ubi zichzelf een beetje achterin te plaatsen, iets dat mensen de laatste tijd nogal wat hebben gedaan. Watch Dogs: Legion liet tot voor kort Xbox One-consoles overal gaan, wat ook niet bepaald in het voordeel is van de Franse uitgever. Het lijkt erop dat de gifbeker echt geleegd moet worden, ook al heb je de gifbeker zelf gevuld.

READ  Deze 'antiracismeducatie' ziet er zeker verschrikkelijk racistisch uit
Written By
More from Aubrey Mason

Games kunnen een belangrijke rol spelen bij het aanpakken van eenzaamheid bij adolescenten

Games kunnen een belangrijke rol spelen bij het aanpakken van eenzaamheid bij...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *