Zin in Halloween? Deze Apple Arcade-games zullen je in de stemming brengen – One More Thing

31 oktober is het Halloween. Deze Amerikaanse traditie is steeds meer naar Nederland gekomen en dat merk je op verschillende plekken. Dit is ook het geval bij games, waaronder die uit de Apple Arcade.

Zoals u weet, is de Apple Arcade de plek voor eigenaren van Apple-producten om games te spelen. Je betaalt een vast bedrag per maand en kunt daarna aan de slag met verschillende titels. Daarnaast is het goed om te weten dat vijf gezinsleden uit hun dak kunnen gaan met één abonnement. En om meer in de Halloween-sfeer te komen, heeft Apple in een persbericht aangekondigd dat er vier titels op de Arcade meedoen.

LEGO Brawls viert Halloween in Apple Arcade

Laten we in dit overzicht beginnen met LEGO Brawls, een van de grotere titels die je op de Apple Arcade vindt. De game is bijgewerkt en introduceert een nieuwe modus. Daarin worden teams uitgedaagd om al het snoep te vinden in levels met een spookachtige omgeving. Het team dat dat het beste doet, wint. Daarnaast zijn er nieuwe minifigs met een Halloween-thema aan het spel toegevoegd en is er sprake van ‘griezelige goodies’ die je tijdelijk kunt scoren.

LEGO Brawls (Afbeelding: Apple)

Nieuwe toren in Crossy Road Castle

Crossy Road Castle is een ander populair spel op de Apple Arcade. Voor Halloween bedenken de makers een nieuwe eindeloze roterende ‘tower of arcade fun’ die je kunt uitproberen. Het is aan de speler om in deze toren zo hoog mogelijk te komen. Daarnaast zijn er nieuwe levels, uitdagingen, personages, hoeden en geheimen om te ontdekken.

READ  YS Rajasekhara Reddy en Nara Chandrababu Naidu's kameraadschap worden vastgelegd op celluloid
Crossy Road Castle (Afbeelding: Apple)

Spyder doet mee

Spyder is een andere coole game die je kunt spelen op Apple Arcade, die we destijds hebben geïnterviewd met de makers. Als robotspin in het spel krijg je te maken met nieuwe uitdagingen. Daarnaast zijn er nieuwe kostuums in Halloween-stijl die je kunt verzamelen.

Frankenstein in Spyder (Afbeelding: Apple)

Speel voetbal met skeletten in Charrua Soccer

Kent eindelijk ook het spel Charrua Voetbal een Halloween-update. Tijdens dit evenement kun je verschillende content ontgrendelen, waardoor je spelers op het veld schitteren als skeletten, spoken en zombies. Het is iets anders.

Charrua Voetbal (Afbeelding: Apple)

Written By
More from Aubrey Mason
UPSC Civil Services Exam Results 2019 verklaard: Pradeep Singh tops, checklist
Pradeep Singh stond bovenaan het Civil Services-examen van 2019, terwijl Pratibha Verma,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *