Zo gebruik je de app in je auto

Flitsmeister werkt nu officieel met Android Auto. De functie is de afgelopen maanden bètatests uitgevoerd. Nu kan iedereen tijdens het rijden de navigatie-app gebruiken, die je onder meer waarschuwt voor sectiecontroles en flitsers.

Lees verder na de aankondiging.

Flitsmeister werkt nu met Android Auto

De bètaversie van Flitsmeister Android Auto begon in februari en is nu voltooid. Het bedrijf heeft nu zijn Android-app bijgewerkt in de Play Store. Nadat u de update heeft gedownload, kunt u de functie Android Auto gebruiken, op voorwaarde dat uw auto Android Auto ondersteunt. Dit kan via een usb-kabel of draadloos, waarna je Android Auto activeert op het infotainmentsysteem van je auto. Kies dan voor Flitsmeister in het app-overzicht.

Dit maakt Flashmaster-toepassing mogelijk

De Android Auto-app van Flitsmeister toont navigatie op het infotainmentscherm van uw auto, ondersteund door handige toevoegingen. Onderaan het scherm zie je bijvoorbeeld je huidige snelheid, maximale snelheid, resterende tijd voor je bestemming, meldingsknoppen en stembesturing. De app kan nu ook aangeven welke rijstrook je moet (blijven) rijden om de aanbevolen rijstrook te volgen. Sommige andere navigatie-apps slagen er al geruime tijd in.

Uiteraard waarschuwt de Flitsmeister-app je voor flitspalen, wegwerkzaamheden, ongevallen en meer zaken die je aandacht verdienen tijdens het rijden. Flitsmeister ontvangt al deze informatie via gebruikersrapportages. Als u zelf een ongeval of een flitser tegenkomt, kunt u eenvoudig een melding melden op het infotainmentscherm van uw voertuig.

Meer over Android Auto

Flitsmeister is een van de vele apps die u kunt gebruiken met Android Auto. Meer weten over het programma? Android Planet Hij schreef onlangs een reeks nuttige artikelen over Android Auto, waaronder onze Android Auto-recensie in 2021. Wil je liever kijken? Bekijk dan onze videoreview. We brengen u ook op de hoogte van de nieuwe Android Automotive.

READ  Kerststallen Lichte speurtocht door Slotjes-West - Oosterhout

Lees het laatste Android Auto-nieuws:

More from Madison Garrett

De reboot van Resident Evil zal Welcome to Raccoon City heten

Johannes Roberts, opkomend filmschrijver en regisseur Een live-action remake van de Resident...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *