Zo speel je de nieuwe hoofdstukken van Reaper en Sage in Final Fantasy XIV

In de nieuwste Letter to the Producer-stream voor Final Fantasy XIV beloofde regisseur/producent Naoki Yoshida ook alle aanstaande carrièreveranderingen in de Endwalker-uitbreiding van dit jaar te beschrijven – inclusief de eerste echte gameplay en details van de nieuwe hoofdstukken van Reaper en Sage.

The Reaper is een zeis-zwaaiende melee-klasse die veel donkerder en sinister is dan de andere jobklassen, omdat hij een demon kan oproepen om hen te helpen in de strijd. The Sage is een stuk mooier in vergelijking – een barrière-tovenaarsklasse vergelijkbaar met Scholar, en het vierde genezende personage in het spel. Fans hebben echter nog niet veel gehoord over deze categorieën – behalve het saliesymbool dat fobieën veroorzaakt.

Nieuwe Discourse to Producer Stream (gedateerd door Nova Crystallis) gedetailleerd alle wijzigingen die zijn aangebracht in de verschillende taakklassen die in de Endwalker-uitbreiding komen, maar toonde ook een eerste blik op de juiste gameplay voor zowel de Reaper- als de Sage-klassen in actie.

De Reaper heeft bijvoorbeeld een nieuwe meter genaamd de Spirit Scale die – eenmaal opgeladen – kan worden gebruikt met verschillende acties, zoals het ontketenen van angstaanjagende demonische aanvallen en een andere demonische avatar-meter. De Reaper kan een poort openen om ruimtes te sluiten die enige tijd open blijven, en kan meerdere doelen aanvallen. Spelers zullen moeten zorgen voor hun middelen en statistieken, maar het team verwacht dat Reaper populair zal zijn, dus het is gemakkelijk om eraan te wennen.

Sage kan tegelijkertijd bondgenoten aanvallen en genezen en vertrouwen op unieke middelen voor hun capaciteiten. Sage’s Adder Gall-vaardigheid creëert onmiddellijke barrières, en Icarus is een dash-vaardigheid die dichter bij de kloof komt.

YouTube-thumbnail

De Final Fantasy XIV: Endwalker-uitbreiding die in november van dit jaar is uitgebracht, zal zowel nieuwe functiecategorieën als meer naar een van de beste MMO-games op pc brengen als je dat doet.

READ  Super Meat Boy Forever springt deze maand uit de kast

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title”: “Zo werken de nieuwe Reaper- en Sage-klassen in Final Fantasy XIV”, “type”: “news”, “category”: “final- ” fantasy-xiv-a-realm-reborn “},” gebruiker “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” Square Enix “,” genre “:” MMO “,” title ” : “Final Fantasy XIV: A Realm Reborn”, “Genres”:[“MMO”,”RPG”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Koop niet per ongeluk een game die je al hebt

In het land van bibliotheken met abonnementsgames is de Xbox Game Pass...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *