Zo ziet BioShock eruit in Unreal Engine 5

Een getalenteerde ontwikkelaar heeft de originele BioShock opnieuw gemaakt in Unreal Engine 5 en heeft een trailer van drie minuten uitgebracht waarin ze hun inspanningen demonstreren – compleet met gevechten, walvissen, dialogen, Big Daddy’s onderwatergevecht en nog veel meer katten met een reden.

De maker van noodlespagoodle maakte eerder een video van wat BioShock ziet eruit als in Unreal Engine 4 In 2014, terwijl andere ontwikkelaars meer rechttoe rechtaan recreaties van gebieden in het spel maakten, kozen ze in plaats daarvan een origineel gebied dat het BioShock-gevoel terugbracht. noodlespagoodle heeft nu iets soortgelijks gedaan in Unreal Engine 5 (bedankt DSOG-spellen).

De korte demo gebruikt de originele texturen van BioShock om trouw te blijven aan de game, maar de ontwikkelaar heeft een origineel script gemaakt in een nieuw deel van Rapture. Het ziet eruit, voelt en speelt als een betere remake van BioShock, met veel specifieke functies zoals Gatherer’s Garden-automaat, wapens, audiorecords, gebruikersinterface, Crazy Splicer, Little Sister en zelfs de vader van Big Sister in een onderwatergevecht – maar er zijn ook enkele verschillen duidelijk.

Om te beginnen is de voice-acting duidelijk origineel, met nieuwe personages Songbird en Darwin die Atlas en Andrew Ryan vervangen. De site is vrij nieuw, hoewel het lijkt alsof deze uit het spel is overgenomen. De grootste verrassing is dat er zoveel katten zijn, wat niet lang zou hebben geduurd in de originele Rapture-film. Bekijk hieronder het volledige aanbod.

Helaas noemt noodlespagoodle dit “gewoon een eerbetoon aan een iconische franchise” en de demo zal niet worden vrijgegeven voor het publiek – noch zullen ze BioShock volledig herwerken in Unreal 5. Toch is het een indrukwekkende prestatie en een geweldige kijk op wat een goede remake eruit zou kunnen zien.

READ  FMV annuleerde de terugkeer van American Hero uit de jaren 90 om een ​​reden

Vermoedelijk is BioShock 4 nog steeds onderweg, en het zal een behoorlijke open-wereldgame worden nadat BioShock Infinite dit probeert. We hopen er snel meer over te horen, want het is al jaren in ontwikkeling.

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title”: “Zo ziet BioShock eruit in Unreal Engine 5”, “type”: “news”, “category”: “bioshock”},” gebruiker “,” loginstatus”: false}, “game”: {” publisher “:” 2K Games “,” genre “:” FPS “,” title “:” BioShock “,” genres”:[“FPS”,”RPG”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Nolan North wil dat Marvel een nieuw Deadpool-spel maakt

Dat Marvel’s Avengers is de deur uit, het is tijd om te...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *