Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Previewoverzicht - Xbox One Gaming
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Registreren Inloggen

Previewoverzicht

Space Engineers

Space Engineers

Release: 30-11--0001 | Previewdatum: 27-08-2014
Publisher: Microsoft Studios | Platform(s): Xbox One

In verband met full disclosure wil ik graag beginnen met het feit dat ik een hekel heb aan Minecraft. Ik snap tot bepaalde hoogte wel wat anderen er leuk aan vinden, maar ik vind het zelf niks aan. Toen ik dus door omstandigheden Space Engineers op mijn preview bordje kreeg was ik daar niet heel erg enthousiast over. Space Engineers voelt toch een beetje als een Minecraft in Space met meer features. Nu had dit er ook mee te maken dat ik een build speelde waarbij je alleen in een soort Sandbox mode (de creative mode) kon rond dartelen.

Lees de preview »
Star Wars Battlefront – Lightsabers ready!

Star Wars Battlefront – Lightsabers ready!

Release: 20-11-2015 | Previewdatum: 16-10-2015
Publisher: Electronic Arts | Developer: DICE | Platform(s): Xbox One

Afgelopen weekend was eindelijk het moment waarop veel gamers én Star Wars fans hadden gewacht: de Star Wars Battlefront beta. Uitgever EA Games liet al weten dat de beta een groot succes was, omdat meer dan 9 miljoen spelers meededen. Maar is de game zelf ook daadwerkelijk zo’n succes?

Lees de preview »
Sunset Overdrive, de geweldige mix van alles

Sunset Overdrive, de geweldige mix van alles

Release: 31-10-2014 | Previewdatum: 20-08-2014
Publisher: Microsoft Studios | Developer: Insomniac Games | Platform(s): Xbox One

Op papier klinkt Sunset Overdrive erg origineel en laat ik duidelijk zijn, dat is het ook. Tijdens het spelen merk je echter dat het concepten van andere games overneemt in één waanzinnig en kleurrijke belevenis. Ik moet toegeven in theorie klinkt het wat vreemd, skaten van Tony Hawk in een Crackdown wereld met veel typische Ratchet and Clank elementen. In praktijk is het een ervaring dat uniek en verslavend is, je wilt steeds sneller, zotter en meer risico nemen.

Lees de preview »
The Crew – Niet klaar voor de start

The Crew – Niet klaar voor de start

Release: 02-12-2014 | Previewdatum: 16-11-2014
Publisher: Ubisoft | Developer: Ivory Tower | Platform(s): Xbox One, Xbox 360

Tijdens een periode waarin veel race games uitkomen meldt ook Ubisoft zich op de grid met The Crew. De game probeert zich te onderscheiden van titels als Forza Horizon 2, Project CARS en Driveclub met co-op gameplay en een enorme open wereld. De vraag is in hoeverre dat lukt.

Lees de preview »
Wasteland 2 – Zoethoudertje tot Fallout 4

Wasteland 2 – Zoethoudertje tot Fallout 4

Release: 16-10-2015 | Previewdatum: 11-03-2015
Platform(s): Xbox One

Wasteland 2 is het vervolg op de gelijknamige science fiction role-playing game uit 1987, ontwikkeld door Interplay. Het origineel speelt zich af in een post-apocalyptisch toekomst waarin Amerika is vernietigd door een nucleaire oorlog. Wasteland werd destijds goed ontvangen en was een redelijk commercieel succes. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat er twee vervolg games zouden komen. Het heeft echter niet zo mogen zijn. EA’s Fountain of Dream werd uiteindelijk omgedoopt tot een game die totaal niets met Wasteland te maken had en Interplay’s eigen vervolg Meantime werd gecancelled. Uiteindelijk verloor Interplay de rechten op het maken van een vervolg. Dit was echter niet het einde van Wasteland. Het concept en de sfeerbepalende setting vormden uiteindelijk de blauwdruk voor Interplay’s commercieel succes; Fallout!

Terwijl wereldwijd gamers met smacht zitten te wachten op de grote Fallout 4 aankondiging, komt inXile nu met een vervolg op de game waar het allemaal mee begon.

Lees de preview »
1 2