10 snelste game-voltooiingen van de laatste Xbox-verkopen

De verkopen van Xbox en Xbox 360 zijn nu live, en we hebben weer een hoop snelle voltooiingen voor je. Deze week hebben we 10 games die voldoen aan onze criteria voor snelle prestatie – waarvan er vijf nog nooit in onze artikelen zijn verschenen.

Zoals altijd vind je hieronder de links naar het middelpunt van elke game, waar je prestatielijsten, handleidingen en stapsgewijze instructies kunt bekijken. We hebben ook een directe link naar de Microsoft Store laten vallen als je ooit een van deze moest kopen voor een snelle Gamerscore-boost boordevol endorfine.

Snelste voltooiing van Xbox-games vanaf de laatste verkopen

Hexa

De eerste is de gemakkelijkste om de week te voltooien, Hexologic. Zoals bij de meeste puzzelspellen, wordt het heel eenvoudig om de oplossingen voor de verschillende niveaus te ontdekken en deze online te publiceren. Hetzelfde geldt voor Hexologic en zijn 11 prestaties met een totale waarde van 1000 Gamerscore. Het spel kan in minder dan een uur worden voltooid door onze Hexologische instructies te volgen, maar het is veel leuker om te proberen alle wiskundige puzzels zonder dit op te lossen. Met een gids vist u eigenlijk in een ton, maar wie zijn wij om u tegen te houden? Je doet je vriend en je krijgt daar een mooie 1000 gram bij. Hexologic heeft een community-beoordeling van 3,02 / 5 en is te koop voor $ 2,99 / £ 2,51.

Beste Esther: The Landmark Edition

7

Als je op zoek bent naar je allerbeste, dan is Dear Esther: Landmark Edition de goedkoopste game op onze lijst deze week. Als je voor slechts $ 1,99 / £ 1,59 verkoopt, kun je 1000 Gamerscore verdienen door alle 10 avonturengame-prestaties in minder dan drie uur te ontgrendelen. Hoewel er veel prestaties zijn gerelateerd aan het verhaal, zal het ook concurreren met verzamelobjecten. Om deze reden raden we je aan om onze Dear Esther: Landmark Edition-gids te raadplegen, waarin wordt beschreven waar je alle verschillende audiopunten en feedback van regisseurs kunt vinden.

READ  Halo Infinite-lead Chris Lee heeft naar verluidt ontslag genomen

Kleine Acre

Kleine Akko-schermen 4

Ten slotte is onze best beoordeelde game deze week The Little Acre, die een behoorlijke community-rating van 3,22 / 5 heeft. Als je je abonneert op Xbox Game Pass, is de adventure-game opgenomen in de bibliotheek en is hij pas onlangs lid geworden, dus waarschijnlijk ruimte hebben. Tijd om dit spel te omzeilen. Het heeft 27 prestaties, en de meeste worden ontgrendeld door het verhaal te spelen. Er zijn echter veel prestaties die kunnen worden gemist, waardoor u het spel in minder dan een uur moet verslaan. Voor de meer complexe taken op de lijst, bekijk zeker de walkthrough van The Little Acre. The Little Acre is te koop voor $ 2,59 / £ 2,07.

Als een kanttekening: Smart Moves en ReactorX van Xitilon, en hoewel ze nog steeds gemakkelijk te voltooien zijn, kan het wat langer duren om de geschatte voltooiingstijden in TA te voltooien vanwege dit grappige werk met Xitilon dat de prestatie-eisen verandert

Je kunt hier de volledige lijst met afgeprijsde games in de nieuwste Xbox-verkopen bekijken.

Zou jij een van deze titels kunnen pakken om je Gamerscore snel een boost te geven?

Written By
More from Vanessa Hale

Het Nvidia Shield krijgt een update om te werken met DualSense vanaf de PS5 en de nieuwe Xbox-consoles

De DualSense-controller van Sony kan nu worden gebruikt om games te spelen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *