Heeft het officiële Pokemon Twitter-account geleid tot de terugkeer van diamanten en parels?

Dit weekend, 27 februari, viert de Pokémon-serie 25 jaar sinds de release van de originele Game Boy-titels.

Er gingen nu al geruchten de ronde en het ziet er nu naar uit dat het officiële Pokémon Twitter-account meedoet. Het is momenteel bezig met een afteltimer met verschillende generaties pocketmonsters. Met nog vier dagen te gaan, deelden we de volgende tweet met de tekst: “Laten we gaan, Sanuh.”

Ondanks het feit dat hetzelfde account verwijst naar andere Pokemon-games en generaties in het dagelijkse aftellen, heeft deze specifieke tweet een effect. Sommige Fans zijn erg opgewonden.

De Sanuh-regio werd voor het eerst naast elkaar geïntroduceerd in de vierde generatie Pokemon Diamond en Pearl Voor Nintendo DS.

Voor het geval je het vergeten bent, vorige maand, Spaanse fans Centro Pokemon Bevestiging van het opnieuw maken van de switch reageerde DS Pokémon Diamond & Pearl-titels waren in ontwikkeling en zullen rond de tijd van Pokémon Day, op 27 februari, worden onthuld.

“Het Pokémon Center kan bevestigen dat, volgens bronnen dicht bij het bedrijf, remakes van Pokémon Diamond en Pokémon Pearl, oorspronkelijk uitgebracht in 2006 voor Nintendo DS-apparaten, in ontwikkeling zijn voor de Nintendo Switch.”

Veel Een oud gerucht dat teruggaat tot 2019 Het suggereert dat potentiële remakes van Diamond en Pearl de zin ‘Let’s go catching’ zullen bevatten (de ophaalmechaniek verscheen voor het eerst in Pokemon: Laten we gaan Speelgoed).

Sinds zijn oorspronkelijke rapport is Centro Pokémon zelfverzekerd gebleven Iets Onderweg – zijn Twitter-account tweette vorige week een bericht dat fans “niet hoeven te wachten tot Pokemon Day op 27 februari om het grote nieuws te krijgen” (Google Translate). Hieraan gehecht is een legendarische passage van diamanten, parels en platina:

Als dat niet echt genoeg was, een Poké Ball Plus (die voor het eerst werd uitgebracht naast de Let’s Go-games) kreeg op tijd een herdruk. Vorig jaar zagen we edities van de oudere The Legend of Zelda: A Breath of the Wild De helden die uiteindelijk tot de aankondiging leidden Van Hyrule Warriors: The Age of Catastrophe

Houd er rekening mee dat we slechts een paar dagen na het 25-jarig jubileum van Pokemon zijn, dus alles zal binnenkort worden onthuld. Wat vind je hier zelf van? Laat hieronder een reactie achter.

READ  Volgens Los Angeles City Documents is het live E3-evenement in 2021 geannuleerd
Written By
More from Lesley Curry

505 Games ondersteunt de beslissing over de volgende generatie versie van Control

Uitgever 505 Games heeft aangekondigd dat ze hun beslissing om alleen Ultimate...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *