10 van de meest interessante spelers om op te letten voor de 2021 Spring Game in Ohio

Uiteindelijk doen de Spring Games er niet zoveel toe. Sommige mannen die medio april op potentiële knoppen lijken, doen in de herfst niets en vice versa. Mensen zijn in het verleden verbrand en verwachtten grote dingen van sommige Spring Games-sterren.

Maar het is zeker leuk.

In Columbus geeft de jaarlijkse confrontatie tussen Scarlett en Gray de handlangers van Buckeye een idee van hoe het team er volgend najaar uit zal zien. Gedurende een lange zomer van nauwgezet wachten op de volgende eerste wedstrijd, die dit weekend in het Ohio Stadium speelde, waren de enige beelden van het Ohio State-team volgend seizoen dat in de hoofden van de meeste mensen flikkerde.

De lentewedstrijd van dit jaar begint zaterdag om 12.00 uur met bijna 20.000 mensen op de tribunes.

Verwacht niet veel van Chris Olaf, Jarrett Wilson of Thayer Monford. Enkele van de meer ervaren terugkeerders zullen slechts een deel van het spel zien. Maar een groep jongere jongens zal dit weekend hardlopen. Gezien het gebrek aan kansen dat ze vorig jaar hadden vanwege reguliere seizoensverlagingen en het gebrek aan explosies, is een groot deel van de selectie nog niet veel in wedstrijden verschenen. Daarom zijn er veel interessante spelers om naar te kijken.

Hier zijn 10 van de meest interessante dingen waar Buckeyes op zaterdag op moet letten.

Parijs Johnson

De Spring Games zijn niet de beste kansen om aanvallend lineair spel te evalueren. Op geen enkele manier. Dit is echter de eerste kans om Johnson als startende doelman te zien. We hebben een aantal spelen met hem gezien als een inside-agent tijdens de College Football Playoff, dus dat is de volgende stap. Aangenomen wordt dat hij zich zal opstellen met de rookies in de juiste wacht en zal worden geconfronteerd met enkele van de beste verdedigende tackles van de Ohio State. Ryan Day en Greg Studrawa waren enthousiast over zijn vorderingen, en nu krijgt hij de kans om de mensen buiten de show te laten zien hoe hij er van binnen uitziet.

Craig Young

Het is niet elk jaar dat een team een ​​veiligheid van 6 voet, 3 voet en 228 pond heeft. Maar Ohio kan in 2021 zijn. Young heeft een groot deel van de lente doorgebracht met het werken met de eenheid van Matt Barnes, waardoor hij een kandidaat was voor de soms (of voorheen) hybride rugveiligheidsrol die bekend staat als de Bullet. Zijn dwaze sportieve geest die Urban Meyer ertoe bracht een show op te zetten na een kampvoorstelling, bracht Buckeyes ertoe een glimp op te vangen van de rol die hem ertoe zou kunnen brengen om over het veld te bewegen. De Spring Match is een gelegenheid om te zien hoe deze nieuwe spot eruitziet en hoe Young daarin presteert.

Lathan Ransom

Dit voorjaar zorgde Ransom voor evenveel hype als alle anderen op de lijst. Hij zag niet veel speeltijd als een echte eerstejaarsstudent vóór het naseizoen van 2020, en uiteindelijk stond hij het hele jaar door slechts 61 verdedigende schoten op het veld. In de herfst zou Ransom een ​​enorme toename van de kansen als tweedejaars moeten zien. Zijn teamgenoten en coaches waren glorieus in hun lof over hem. Ransom, die vaak in het luik te zien is als een de facto Nickel Buck, zal zaterdag een voorproefje geven van wat ze volgend seizoen kunnen verwachten.

Terradja Mitchell

Drie jaar geleden werd Mitchell aangeprezen als een toekomstige Ohio State mid-back. Eindelijk, na drie seizoenen op rij als back-up, is hij online om te beginnen. Hij zal echter op de zwakke rug staan ​​in plaats van in het midden. Mitchell wordt al jaren beschouwd als een “slagman”, dus in een lente-setting waarin het waarschijnlijk niet zou zijn om de eerste helft te tackelen, zou zijn spel pas in de herfst volledig getoond kunnen worden. Dit zou echter een nuttige hint zijn voor wat komen gaat.

Tarun Vincent

Je moet blijven kijken wanneer Day zijn best doet om iemand te prijzen zoals hij Vincent deed, die allemaal voorspelden dat hij in 2021 een Buckeyes-superster zou worden. Haskell Jarrett werd dit voorjaar buitenspel gezet door een blessure, dus Vincent kreeg de meerderheid van de 3-sterren cast Techniques met de belangrijkste spelers in de praktijk en zal zaterdag een overvloed aan keuzes zien. Vincent heeft sinds 2018 in geen enkele wedstrijd in goede gezondheid gespeeld. Aangezien hij dit seizoen blessures heeft vermeden, zal de Spring Game de eerste glimp zijn van hoe hij eruit kan zien als zijn lichaam hem al een aantal jaren niet heeft gehinderd.

Trevion Henderson

Rekruut nr. 1 op rij bracht drie en een halve maand door op de campus van de Ohio State, en nu zal het laten zien wat hij dit weekend in het Ohio Stadium kan doen. Henderson heeft sinds zijn eerste jaar in Virginia geen competitief voetbal gespeeld, dus hoewel dit een tentoonstelling is, is het een belangrijke stap in zijn carrière. Hij had het erover dat hij wilde laten zien wat hij kon doen toen de kussentjes verschenen, en nu gaat hij proberen precies dat te doen als voor het eerst duizenden ogen op hem gericht zijn. Tijd om te zien wat hij kan doen.

Luke Whippler

De vijf veronderstelde vooraan bleven intact: Thayer Munford, Matthew Jones, Harry Miller, Paris Johnson en Nicholas Petty Freer. Desalniettemin deed Wypler een gestage push om zijn weg naar de competitie te vinden. Miller’s afwezigheid van Spring Camp vanwege een blessure zorgde ervoor dat hij het grootste deel van de afgelopen maand geconfronteerd werd met een aanval in het eerste elftal. Studrawa is onlangs productief geweest in het prijzen van Wypler. In de voorjaarswedstrijd bereikt hij zijn laatste stadion voor de start van de zomer die in 2021 van start gaat.

Jack Sawyer

Op de een of andere manier, zegt Larry Johnson, zal hij een manier vinden om Sawyer een plaats te geven in zijn defensieve rotatie. De afgestudeerde in Pickerington North bracht jaren door rond de legendarische verdedigingsliniecoach, waarbij hij zijn vakmanschap en leertechniek als toewijding aanscherpte. En nu is hij erin geslaagd om met Johnson een heel lentekamp te doorstaan. Sawyer zal veel speeltijd zien in de Spring Game, en net als Henderson zal het zijn eerste wedstrijd zijn sinds zijn jonge leeftijd.

Mian Williams |

Met Master Teague beperkt in de moderne training, nam Williams herhalingen van het eerste team en voerde eerst de sprintoefeningen uit. Hij maakte duidelijk indruk op coaches, waaronder Tony Alford, die de man met veel bijnamen de truck van de Clemson-spelers in de play-offs zag. Als hij nog een verklaring wil afleggen – en dat lijkt hij altijd te doen – is de kans groot dat hij zaterdag op hem wacht.

CJ Stroud / Jack Miller / Kyle McCord

Sinds het tijdperk van Urban Meyer heeft Ohio nooit een wedstrijd gespeeld zonder Justin Fields. Verander doelman op ons. Een woordvoerder van het team zei dat hij dit voorjaar geen quarterback-interviews verwacht, dus afgezien van vage opmerkingen van coaches en niet-bemiddelaars, zal wat er dit weekend in het Ohio Stadium gebeurt, een grote rol spelen in wat hij denkt buiten de show over Stroud, Miller en McCord. ​

READ  Programma 2021 NFL: 5 Bayanat Al-Bayan Games
More from Madison Garrett

Veel medewerkers willen geen volledige terugkeer naar kantoor

Meer dan 80% van de Nederlandse werknemers wil na de coronapandemie niet...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *