De DualSense Controller is echt geweldig, zegt MotoGP 21 Dev; De Xbox Series S was helemaal geen probleem

Moto GP 21 Het komt volgende week uit en nadat we een voorbeeld van de racegame hadden bekeken, hebben we contact opgenomen met Milestone voor meer informatie over de editie van dit jaar.

Vandaag concentreren we ons op het technische gedeelte van het interview, van de DualSense-game-app tot de Milestone Experience met de lagere specificaties van de Xbox Series S.

MotoGP 21 preview – evolueert met sport

Gegeven het feit dat MotoGP 21 op Unreal Engine 4 draait, ondersteunt het dan functies zoals NVIDIA DLSS en / of ray tracing? Zo ja, op welke platforms?

Niet voor MotoGP21, maar blijf op de hoogte.

Wat zijn jouw ervaringen met respectievelijk de PS5 en Xbox Series X als ontwikkelaar?

Het was een geweldige ervaring. We hebben het over twee krachtige machines waarmee we nieuwe functies van het spel konden uitproberen, die veel ruimte laten voor verbeteringen in de toekomst. Het belangrijkste is dat we op beide apparaten een stabiele 60fps-ervaring kunnen bieden, wat erg belangrijk is voor de gesimuleerde racegame.

Heb je problemen ondervonden tijdens het ontwikkelen voor de minder krachtige Xbox Series S-hardware? Kun je de doelresolutie en framesnelheid van MotoGP 21 op dit platform delen?

Geen enkel probleem, we waren allemaal verrast door hoe soepel de ontwikkeling verliep van zowel Series X als Series S. De nieuwste console mikt op een framesnelheid van 60 fps en een resolutie van 1440p (dynamisch).

Kun je ons vertellen over je implementatie van de unieke tactiele en adaptieve triggerfuncties voor de DualSense-controller op de PS5?

DualSense is echt geweldig en gaf ons de mogelijkheid om veel verschillende reacties op de controller toe te passen. We hebben verschillende trillingen geïmplementeerd voor alle verschillende oppervlakken en ook om feedback te geven aan de speler wanneer hij van versnelling verandert. De triggers hebben een verschillende stijfheid om een ​​echte acceleratie- / remknop te simuleren, en ze trillen om aan te geven dat de speler de grip op het achter- / voorwiel heeft verloren.

Kom morgen terug om het volledige MotoGP 21-interview met Matteo Pezzotti te lezen.

READ  Wie geeft er om de PS5 of Xbox? Modded Witcher 3 ziet er geweldig uit in 4K met Nvidia RTX 3090
Written By
More from Vanessa Hale

We waren hier voor altijd aangekondigd voor Xbox Series X | S, PS5 en pc

We bewonderen de We Were Here-franchise. Na in 2019 voor het eerst...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *