100 Song Gecs barsten uit iPhone-luidsprekers die precies zijn afgestemd zoals ze zouden moeten spelen

Los Angeles – Naar verluidt heeft lokale zanger Kieran Leach het nieuwe 100 gecs-album vernietigd 10.000 JX via de iPhone 6-luidsprekers om ervoor te zorgen dat nummers precies klinken zoals ze zouden moeten.

“Ik heb een heel mooie platenspeler met heel veel geweldige spullen, maar zo horen 100 ges niet te klinken. Als je geen Nintendo 3DS hebt, is het op één na beste om een ​​mobiele telefoon te vinden waarop je bent gevallen.” de vloer tijdens het skiën in 2015 en pomp het geluid zo hard mogelijk. Maar om wat extra volume te krijgen, heb ik de telefoon in een kopje gestopt, “legde Leach uit. “Van poppunk tot ska tot rap, het hele album klinkt alsof iemand een aantal nummers uit 2004 heeft genomen en ze door een blender heeft gefilterd. En dat is best cool.”

Leitch voegde eraan toe: “Sommige van mijn favoriete nummers van hun laatste tour verschenen niet op het album, zoals ‘Hey Big Man’ en ‘Fallen 4′”. “Het is dope, want ik blaas liever de opname die ik van die nummers op mijn telefoon heb gemaakt in mijn zak de laatste keer dat ik ze live zag. Het gaat zo goed samen, zoals lekkere rode wijn en biefstuk.”

Singer-songwriter Laura Lee, de helft van het fenomenale duo naast Dylan Brady, bevestigde dat Leach op de juiste manier naar het album luisterde.

Muziek door een paar kapotte iPhone-luidsprekers blazen is absoluut de tweede of derde beste manier om ernaar te luisteren 10.000 JXLes bevestigde: “Maar de nummer één manier om naar een album te luisteren, is het nog steeds door een paar luidsprekers in je 20 jaar oude Honda Accord te pompen terwijl je vrienden een bank beroven.”

READ  Markiplier vertelt over Five Nights at Freddy's, Spotify Podcast - Variety

Tijdens het ter perse gaan bevestigden Les en Brady dat elke show tijdens hun nationale tournee in 2023 de band hun liedjes zal laten spelen door de luidsprekers van hun telefoon op een microfoon aan te sluiten.

Written By
More from Aubrey Mason
De beste functie van Xbox Series X wordt beter
De Xbox Series X en PS5 zijn qua specificaties vrijwel identiek. De...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *