14 aankomende juweeltjes van indiegames die je verlanglijstje zullen vullen

Screenshot van Slime Heroes

foto: Taart Spelletjes / Kotaku

Met deze vierde set worden 44 onafhankelijke games gedekt Kotaku Vandaag! ik toegewijdin alle ernst, Alle een van de Met hen bevat alleen Buitengewoon– Vind games waar je nog nooit ergens anders over hebt gelezen. Geen verschil hier. Nog een reeks coole projecten die je waarschijnlijk niet op een andere grote gamingsite zult zien.

begin Ik ben zo blij om je te vertellen dat het een pachinko roguelike game is. De ontwikkelaars van Red Nexus Games beschrijven het als een kruising tussen brak En de spits slachten. Oh mijn God, ik ben zo blij met dit ding. Er is een show op Steam, als je denkt dat ik dit maak, waar je kunt leren hoe je haringen gebruikt om vijanden te bestrijden. Dit komt dit jaar, en ik kan niet wachten.

ellendige herinneringen Het werd niet aanbevolen door de ontwikkelaar, Alex, maar eerder door een vriend. Alex lijdt aan een chronische hartziekte, die hij beschrijft als ‘de zeer beperkte periode van mijn resterende leven’. Hierdoor creëerde hij een liefdesbrief aan het JRPG-genre, met name hun incarnatie in de jaren ’90. PC, Switch, Xbox en PlayStation gepland, met internationale vertaling van teksten en volledige audio in het Japans en Engels. Als je het project wilt steunen, kan dat: Patreon-ondersteuning.

Planeet Crafter Het draait allemaal om het rehabiliteren van een vijandige planeet om het geschikt te maken voor menselijk leven. Hoewel de voor de hand liggende vergelijking is: No Man’s Sky, dat doet me eigenlijk veel nadenken over de dryland-versie van Subnautica. Het is echter maar door twee mensen gemaakt in Miju Games! Het ziet er prachtig uit en het lijkt erop dat het hetzelfde warme gevoel van veiligheid kan oproepen in een gevaarlijke wereld Subnautica Hij gaf me.

Watch Me Stream My Mental Breakdown screenshot

schermafbeelding: bruin spelletjes

Kijk hoe ik mijn mentale inzinking stream Het is een kaartspel over je vader ongelijk bewijzen en het aan jou laten zien Zou je Word een succesvolle game-uitzender. Je moet je eigen bloedbaan opbouwen, terwijl je probeert je mentale gezondheid te behouden, die waarschijnlijk een beetje dicht bij het bot ligt. Het werd eerder dit jaar geïntroduceerd, maar kreeg er geen genoeg van.

city ​​beats Het is een op ritme gebaseerde lite rogue shooter, dus waarom niet! Het is een isometrisch schietspel met twee stokken, waarbij de actie op de muziek wordt ingesteld. “Elke actie wordt gesynchroniseerd met de beat”, legt ontwikkelaars Torched Hill uit, en het ziet er nu heel netjes uit. Deze moet volgend jaar verschijnen, maar daar Tonen Al op Steam.

hart van het bos Het komt over slechts drie dagen uit en komt naar de Switch. Het is een visuele roman van Studio Élan, eerder uitgebracht Snelweg bloemen. Oorspronkelijk uit op Steam In 2019 is het yuri-spel zeer goed ontvangen. Het gaat over magie en feeën en geesten en al die goede dingen.

asterisme Het is ook een visuele roman, die deze maand ook uitkomt. Gepland voor 22 dagen stoom- En de JeukDit gaat over het bestrijden van monsters en het redden van torens. De Zodiac hier is een verzameling ‘menselijke zodiacs’, en ik denk dat je het moet uitvoeren om te zien wat dat betekent.

slijmhelden Ze zegt dat het een spel is waarin slijm eindelijk de helden is. En ik steun hem allemaal, maar tegelijkertijd, hoe zijn ze dat vergeten? Dragon Quest Heroes: Slime Rocket?! Luister, wat we hier hebben is een geweldig uitziende RPG waarin je als slijm speelt, en in zekere zin is dat al het werk van één persoon, Thomas Gomez. Hierop moet lang worden gewacht, in 2023, als hij niet eerder in de ruimte is aangeklaagd door Square Enix.

mijn definitie Het is een abstract puzzelspel dat op de 14e van deze maand naar Switch komt. Het ziet er superschoon en interessant uit en biedt 56 puzzels met tijdmechanica. Je zult natuurlijk in staat zijn om “paradoxale causale lussen te construeren”, wat nu een goed idee lijkt, maar als je het weefsel van de ruimtetijd bij de lancering verscheurt, krijgen we er misschien spijt van.

Cybernachten: lichtpuntje Het komt van de Trese Brothers, die ons eerder binnenbrachten Star Traders: Grenzen. Deze keer creëren ze een tactische overval-RPG in de wereld van cyberpunk. Vorig jaar hebben ze meer dan $ 225.000 opgehaald op $ 50.000 Kickstarter, waardoor hun ambities worden verbreed, wat betekent dat de game mikt op een release in 2022. Er is deze zomer een speciaal alfa-evenement voor supporters, dus hopelijk meer nieuws als het eenmaal is voltooid.

Diril Vallei Het is sinds 2019 in Early Access, wat misschien zorgwekkend klinkt totdat je hoort dat Altfuture grote updates toevoegt aan 50 uur van zijn huidige inhoud, met een tweede gepland voor later dit jaar. Het draait allemaal om het besturen van enorme treinen en het nastreven van een carrière in een ‘wijd open spoorlijn’. Het kan nu ook in virtual reality worden gespeeld. De volgende update zal weerseffecten, dag/nacht cycli en een revisie van de treinsimulator toevoegen.

Harmony Odyssey Zo kleurrijk! Kijk die kleuren! Kijk naar mij, ik herinner me dat ik de ‘u’ buiten de ‘kleur’ ​​liet! Creators MythicOwl beschrijft het als een avontuurlijk puzzelspel, maar voor mij zien alle kleuren op één plek er absoluut prachtig uit. MythicOwl bewees zijn verbijsterende plot met 2018 HexaEn de Maar dit lijkt een veel groter project. Het komt naar Switch en pc, en hoewel er nog geen releasedatum is, kun je dat wel Ontvang een demo van Stoom.

Algemeen: wijzigen Van de Chinese ontwikkelaar Thinking Stars is dit een actie-avontuur gemengd met RPG, gepresenteerd in een verbazingwekkende mix van 3D en pixelart. Ik moest echt inzoomen op de screenshots om te denken dat dit echt een pixel was in de 3D-instellingen. De game schakelt tussen 3D-verkenning en 2D-actie, wat intrigerend klinkt, en het is erg interessant om later dit jaar te zien hoe het allemaal werkt op PS4 en pc.

Hello Dolls: Middernachtshow Het is een geavanceerde versie van de exclusieve Oculus 2019-game, Hello Puppets. Deze keer is het geen virtual reality, maar het zal nog steeds kwaadaardige poppen bevatten die je willen vermoorden. Het komt later dit jaar naar de pc. Ziet er zeker een beetje uit FNAF Voor mij met de bedoeling om tegelijk te intimideren en te lachen. Hoewel het van cruciaal belang is, gaat dit over verstoppertje spelen, terwijl je ook angst voelt.

Veel dank aan Kotaku dat ik de hele dag mocht schrijven over de meeste onbekende indiegames. Het is belangrijk om te weten dat een dag als deze een klap in het verkeer betekent, en het team verwelkomde het idee echter – wat echt speciaal is. Het lijkt mij absoluut onmogelijk dat geen van de 44 games die vandaag worden aangeboden iets is dat je wilt spelen, dus onthoud, houd een oogje in het zeil en open je oor voor die indiegames die je anders misschien voorbij zou gaan.

READ  Stimuluscontroles zullen worden opgenomen in de nieuwe GOP-factuur
Written By
More from Aubrey Mason
Google ‘Pixel 5s’ lek pronkt met gespikkelde achterkant
Vorige maand kwamen de Pixel 4a 5G en Pixel 5 kwamen zij...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *