15 essentiële apps die elke K-Pop-fan zou moeten downloaden

Als K-pop nieuw voor je is, kan de wereld van de massacultuur een beetje overweldigend zijn. We hebben onlangs een gids gemaakt voor K-pop fandom (van aegyo Naar “mijn beeld”), maar stan twitter (en de rest van sociale media) is niet de enige plek waar je je medefans kunt vinden. Als dat niet duidelijk is, eten, slapen en ademen de redacteuren van Cosmo.ph K-pop. We hebben allemaal verschillende smaken, en we zijn misschien in verschillende tijdperken opgedoken (je houdt echt van de trotse tweede generatie) maar één ding hebben we allemaal gemeen: de apps op onze telefoons.

De applicaties zijn erg handig bij het vergroten van de “bubbel” van je vrienden. Van online communities tot exclusieve content, er is veel te ontdekken. Hier is een lijst met essentiële apps die u kunt downloaden voordat u zich verdiept in de wereld van Hallyu:

“Content” -toepassingen

1. V LIVE

In wat binnenkort een live streaming-app zal worden, stelt V LIVE beroemdheden in staat om live chatsessies en optredens te uploaden om met hun fans te communiceren. De bedrijven delen ook afleveringen van reality-idoolprogramma’s die exclusief in de app worden uitgezonden, en je kunt kaartjes kopen om online concerten van je favoriete groep te bekijken.

Lees hieronder verder ↓

Lees hieronder verder ↓

Aanbevolen video’s

2. Luister

Een online fancommunity Oorspronkelijk opgericht door SM Entertainment, organiseert LYSN de officiële community’s van alle SM-artiesten. Sluit je aan bij andere fans in de interactie met idolen op het fanforumbord, lees meldingen die door medewerkers zijn geplaatst om op de hoogte te blijven van de laatste schema’s en als je het geld te besteden hebt, word dan een ACE-lid (betaald lidmaatschap) voor toegang tot exclusieve inhoud.

LYSN heeft ook een berichtenservice genaamd “Bubble” (u wordt maandelijks gefactureerd voor elk lid waarvoor u zich aanmeldt), waarmee fans berichten van hun favoriete idolen kunnen verzenden en ontvangen. Sommige idolen zijn ongelooflijk spraakzaam, dus wees voorbereid om wakker te worden met 20+ chatmeldingen! Andere bedrijven volgden, dus je kunt je ook aanmelden voor artiesten van JYP, FNC of JELLYFISH Entertainment.

LYSN en Bubble chat-app

Lees hieronder verder ↓

3. Terugspoeling

Een fancommunityplatform dat oorspronkelijk bedoeld was voor BigHit Entertainment-artiesten (BTSEn de kort bericht), Is de fancommunity uitgebreid met PLEDIS ‘ Niet het oosten En de ZeventienEn artiesten houden van GFriend, CL, ENHYPEN, Cherry Bullet, Dreamcatcher, Weeekly, Henry, En de Sunmi. Je kunt ook Weverse Shop downloaden en officiële merchandise kopen!

Omgekeerde toepassing

Lees hieronder verder ↓

4. Amino

OG-fancommunity, sluit je aan bij de community’s op de K-Pop Amino om te communiceren met je medefans! Van audities tot games, tot fanaccounts van mensen die hun echte idolen ontmoeten, er is genoeg leuke inhoud waar iedereen van kan genieten. Als je nieuw bent bij K-pop, maak dan gebruik van wiki-items en lees je favoriete geschiedenis. Log in op onderzoeksruimten en bekijk samen video’s terwijl u met vrienden chat, of stem op de meest willekeurige onderwerpen die verband houden met K-pop!

Amino-applicatie

Lees hieronder verder ↓

5. Papago

Wilt u de betekenis van een specifieke Koreaanse uitdrukking weten? Maak kennis met Papago, uw favoriete vertaalgids. Of het nu gaat om een ​​audio-opname, een getranscribeerd sms-bericht of zelfs het scannen van een foto of tv-scherm, de app biedt direct nuttige (meestal) betrouwbare ondertitels. Onthoud: het is nog steeds technisch, dus het komt niet overeen met de moedertaalspreker, maar het is erg handig voor Koreaanse gesprekken!

De Papago-applicatie

6. KakaoTalk (en KakaoStory)

Je hebt de coole stickers waarschijnlijk ergens in gebruik gezien, en dat komt omdat KakaoTalk een van de (zo niet) de meest populaire gratis instant messaging-apps in Zuid-Korea is. gebruik Plus Friend om je favoriete Hallyu-celebs te volgen en exclusieve berichten van hen te ontvangen – of volg merken en ontvang hun eerste debs op kortingsbonnen! Als je Instagram Stories leuk vindt, vergeet dan niet KakaoStory te downloaden.

Kakao Talk-app

Lees hieronder verder ↓

7. SuperStar SM

Hoe goed ken je de melodieën van je favoriete K-Pop-nummers? Stel je vlag (en je snelle vingers) op de proef door SuperStar SM te spelen! Het doel van het ritmespel is om elk nummer op drie verschillende niveaus te voltooien: eenvoudig, normaal en moeilijk. Druk binnen de toegewezen tijd op de gekleurde knoppen om die “perfecte” score te verdienen – blijf de “beste” verdienen voor bonuspunten en vergeet niet alle virtuele fotokaarten te verzamelen!

Maak je geen zorgen als je geen fan bent van SM – er zijn ook versies van YG, JYPNATION, STARSHIP, GFRIEND, WOOLLIM en FNC!

SuperStar SM-app

Lees hieronder verder ↓

8. Acht

Heb je de laatste tijd veel concerten online bekeken? Was uw lichtstok stof aan het verzamelen op uw boekenplank? De Wyth-app wordt je beste vriend – gebruik bluetooth en maak verbinding met de app tijdens het volgende officiële SM-feestje en zie hoe de lichten automatisch veranderen. Jij en duizenden andere fans over de hele wereld zullen het gevoel hebben dat je een live concert bijwoont in het comfort van je eigen kamer!

READ  Vier de maand van de zwarte geschiedenis: download een kleurplaat met de buitengewone zwarte Lancaster | lokaal nieuws
Acht aanmeldingen

Lees hieronder verder ↓

Beoordelingstoepassingen

Overal waar muziek is, zijn er hitlijsten en arrangementen. Om hun favorieten te ondersteunen, blijven fans op de hoogte van alle stemapps, vooral tijdens het rematch-seizoen. Van apps die idolen helpen muziekshows te winnen, tot populariteitsprijzen waarop door fans wordt gestemd, tot daadwerkelijke prijzen. Bonsang (Hoofdprijzen) Bij eindejaarsshows is het tijd om harten (en meer!) Te winnen met deze apps:

1. Coeaedol

Waar is het voor bedoeld: Charitatieve evenementen, Awards zoals The Soribada Best K-Music Awards

De Choeaedol-app

Lees hieronder verder ↓

2. Mubeat

Waar is het voor bedoeld: MBC’s Bleek! Hart van muziek Winnend muziekprogramma en promotiepeilingen

Mubeat-app

3. IdolChamp

Waar is het voor bedoeld: MBC’s Hero Show Muzieksoftware wint en muziekvideo-promoties keren terug

De IdolChamp-app

Lees hieronder verder ↓

4. Sterrenspel

Waar is het voor bedoeld: SBS ‘ Scherm

StarPlay-app

5. FAN N STAR

Waar is het voor bedoeld: Populariteitsprijzen per Fan Vote en awardshows zoals The Fact Music Awards (TMA)

FAN N STAR-app

Lees hieronder verder ↓

6. STARPASS

Waar is het voor bedoeld: SBS ‘ Enkigayo Muziekprogramma wint

De STARPASS-app

7. Whosfan

Waar is het voor bedoeld: Mnet’s M! aftellen Muziekprogramma wint

Whosfan applicatie

Lees hieronder verder ↓

Ben jij een K-Pop-fan? Laat ons je favoriete band of solist weten in de comments!

***

Wat is er met jou aan de hand sterrenbeeld Vertel over jezelf Abonnement Naar de Filippijnen kosmopolitisch en vind Buiten!

Volg Andie op Instagram.

Written By
More from Eda Greene

Weekend-pc-downloaddeals voor 19 maart: Rainbow Six Siege Free Week

De tijd vliegt tegenwoordig heel snel voorbij. Dit is misschien een bittere...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *