Outlook-gebruikers krijgen een upgrade voor populaire e-mail, maar krijgen te horen dat ze deze niet mogen downloaden

De langverwachte nieuwe Outlook-client van Microsoft is al vroeg beschikbaar voor gebruik. One Outlook is de nieuwe e-mailclient die de ingebouwde e-mail- en agenda-apps voor Windows zal vervangen. De aankomende app is gebaseerd op de webversie van Microsoft Outlook, en hoewel we er al een tijdje over horen, heeft een nieuw lek Windows-fans hun eerste echte uiterlijk gegeven.

Zoals ik al zei Windows CentraalEén Outlook kwam al vroeg beschikbaar om te downloaden, met werk- en onderwijsaccounts.

De nieuwe versie van Outlook ziet er bijna hetzelfde uit als wat je ziet wanneer je Outlook.com bezoekt, zij het met een paar tweaks zoals de mogelijkheid om te tweaken met de gebruikersinterface bovenaan, zodat je een meer traditionele Outlook-achtige interface krijgt.

Elders heeft Microsoft ook vensterbesturingselementen toegevoegd die in de koptekst zijn ingebouwd en die de app in overeenstemming brengen met andere delen van Windows.

Deze versie van de app kan momenteel niet werken met persoonlijke Outlook-accounts, maar gezien de staat waarin de app zich bevindt, lijkt het niet lang te duren voordat Microsoft deze correct vrijgeeft.

Hoewel de nieuwe versie van de Outlook-app vandaag al te downloaden is, raadt Microsoft mensen die op zoek zijn naar een sneak peak aan om te wachten op de bèta.

Praat tot de rand “We waarderen de opwinding van onze aanstaande update en zullen de komende weken meer te vertellen hebben”, zegt Scott Stills, Vice President Product Management voor Outlook.

“De versie die beschikbaar is om te downloaden is een vroege bètaversie die niet wordt ondersteund door Outlook voor Windows en er ontbreken enkele functies en verbeteringen die beschikbaar zullen zijn voor onze bètatesters. We moedigen onze klanten aan te wachten op de bètaversie.”

READ  KKBKKJ Volledige film in HD online gelekt: Salman Khan Starr beschikbaar als gratis download op Tamilrockers en meer

De nieuwe versie van Outlook kan als een schok komen voor degenen die de huidige applicatie gebruiken, omdat het een veel eenvoudigere en schonere relatie biedt.

Je kunt je hier nu op voorbereiden door een voorproefje te krijgen van wat het herontwerp inhoudt door te kijken naar vroege afbeeldingen van de architectuur die nu beschikbaar is.

Written By
More from Eda Greene
Download APK van directe link
PUBG Mobile Lite 0.21.0 Wereldwijde versie: APK-download via directe link PUBG Mobile...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *