2022 Mercedes-AMG GT 4-deurs verzoet met nieuwe cabine, speciaal frame

Je weet het misschien niet op het eerste gezicht, maar dit is een bestand 2022 Mercedes-AMG GT 4-deurs coupé. Het bedrijf heeft zijn sedan voor volgend jaar geüpdatet, met daarnaast kleine wijzigingen in het exterieurontwerp en de interieurindeling mercedes Hij voegde een scherpe nieuwe Manufaktur Exclusive Edition toe aan het assortiment en een handvol extra kleuropties.

De Manufaktur Exclusive Edition is een primeur voor de GT 4-Door Coupé en beleeft zijn debuut in de VS bovenop een GT 53. Het exterieur draagt ​​een opvallende tint Rubellite Red metallic, gekoppeld aan een zilverchroom exterieurpakket en 21-inch AMG-velgen. Het interieur is voorzien van Neva Grey Exclusive Nappa-leder met essenhouten bekleding en het nieuwe AMG Performance-stuurwiel.

2022 Mercedes-AMG GT 4-deurs exterieur
2022 Mercedes-AMG GT 4-deurs exterieur

Alle versies van de 2022 GT 4-deurs krijgen een nieuw AMG Performance-stuurwiel met een dubbelspaaks design bovenaan, rijmodusdraaiknoppen en soepel geïntegreerde schakelpeddels. Kopers kunnen kiezen uit Nappaleder of Nappa met Dinamica-suède voor hetzelfde wiel, met verwarming beschikbaar in zescilindervarianten en standaard op V8-modellen.

De rest van de cabine krijgt een verscheidenheid aan nieuwe lederen interieuropties, zoals de eerder genoemde Sienna Brown, Classic Red, Yacht Blue, Deep White en Neva Grey. Shoppers kunnen ook genieten van exclusief nappaleer in titaniumgrijs parelmoer met gele contrasterende stiksels, of exclusief kastanjebruin nappaleer met zwarte diamantstiksels. Voor het eerst biedt de GT 4-deurs nu een vijfzitsconfiguratie met een optionele achterbank.

2022 Mercedes-AMG GT 4-deurs coupé interieur

De 43 en 53 modellen gebruiken dezelfde 3,0-liter zescilinder turbomotor met EQ Boost als voorheen, goed voor respectievelijk 362 pk (270 kW) en 429 pk (320 kW). De GT 43 haalt de 100 km/u in 4,8 seconden, terwijl de GT 53 er in de snelste 4,4 seconden komt. Voor de V8-aangedreven 63- en 63 S-modellen zegt Mercedes-AMG dat het motorinformatie op een later tijdstip zal vrijgeven.

READ  Black Friday-laptopaanbiedingen [live now]: $ 450 HP gaming-laptops, prijsverlagingen van Dell XPS, Chromebooks onder $ 400

Wat we wel weten over de aankomende V8 is dat deze een volledig herwerkte adaptieve ophanging krijgt. De vernieuwde AMG Ride Control Plus maakt nu gebruik van twee drukreduceerventielen om de luchtvering met meerdere kamers te regelen. Eén klep regelt de uitgaande demping, terwijl de andere de compressiedemping regelt. Mercedes zegt dat de nieuwe ophanging de GT 4-deurs fijner maakt om te rijden in de Comfort-modus en betere prestaties in de Sport- en Sport Plus-modi.

De nieuwe Mercedes-AMG GT 4-Door-familie komt later dit najaar bij de dealers. Het bedrijf heeft nog geen prijsinformatie vrijgegeven, maar verwacht overal een stijging. De huidige GT 4-Door begint bij $ 89.900 voor het basis 43-model.

Written By
More from Lesley Curry

Left 4 Dead Wiki verontreinigd om de vijfde overlevende toe te voegen, nu Canon, dat zijn de regels

afbeelding​ Left 4 wiki is dood Oorspronkelijk verliet 4 dodenEr waren vier...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *