2023 MPSC Forest Service Mains Hall-ticket vrijgegeven; Download hier

2023 MPSC Forest Service Mains Hall-ticket vrijgegeven;  Download hier
de Maharashtra Openbare Dienst Commissie (MPSC) heeft het Hall Ticket for Forest Service Main Examination 2022 op haar officiële website vrijgegeven.
Kandidaten die in aanmerking komen om te verschijnen voor het hoofdexamen, kunnen hun zaaltickets online controleren en downloaden op de officiële website via Candidate Login.
de MPSC Forest Service Main Het examen is gepland voor 16 april 2023. Het examen biedt 100 vacatures en het schriftelijke examen van zes papieren is de tweede selectiefase voor Maharashtra Forest Servicewat een zorgvuldige voorbereiding vereist.
De Maharashtra Public Service Commission (MPSC) heeft het halticket voor het Forest Service Main Examination 2022 vrijgegeven. Het examen is gepland voor 16 april 2023 en het hallticket kan worden gedownload van de officiële website van de MPSC.
Forest Service Main Exam is een vergelijkend examen dat wordt afgenomen door MPSC voor de werving van kandidaten voor Forest Service in Maharashtra.

Het hoofdonderzoek van de Forest Service is de tweede fase van het selectieproces voor de Maharashtra Forest Service. De eerste fase van het selectieproces is Vooronderzoek Forest Service.
Kandidaten die slagen voor het voorexamen komen in aanmerking voor het hoofdexamen van Staatsbosbeheer. Het hoofdexamen is een schriftelijk examen bestaande uit zes werkstukken. De papers zijn General Studies, General Science, Nature Conservation, Agriculture, Environment and Forestry. Het laatste paper is een optioneel paper en kandidaten kunnen kiezen uit vakken als zoölogie, botanie, natuurkunde en scheikunde.
Directe link om MPSC Forest Service Hall Ticket 2023 te downloaden
Hier zijn de stappen om het zaalticket voor te downloaden Grootschalig onderzoek MPSC Forest Service 2022:
Stap 1: Bezoek de officiële website van MPSC – http://mpsconline.gov.in/
Stap 2: Klik op de link “Entry Card” op de startpagina.
Stap 3: Selecteer “MPSC Forest Service Main Examination 2022” in de vervolgkeuzelijst.
Stap 4: Vul uw registratienummer en wachtwoord/geboortedatum in.
Stap 5: Klik op de knop “Verzenden”.
Stap 6: Download en print het zaalticket uit.

READ  Het downloadbeheer van Microsoft Edge zal binnenkort verbeteren

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *