24 deals op Xbox Black Friday 2021 om nu te kopen bij Walmart en Amazon

Meredith heeft aangesloten partnerschappen. Deze hebben geen invloed op redactionele inhoud, hoewel Meredith commissie kan verdienen voor producten die zijn gekocht via gelieerde links.

Black Friday is altijd de beste tijd van het jaar om geweldige deals voor videogames te vinden. De verkopen van dit jaar zijn niet anders, maar degenen die vroeg beginnen, zullen de gemakkelijkste tijd hebben om games en accessoires te koop te scoren.

Alleen omdat je geen kans hebt gehad om een ​​Series X of S te pakken, wil nog niet zeggen dat je geen games hoeft te kopen: aangezien Microsoft verschillende titels voor de Xbox One heeft uitgebracht die compatibel zijn met Series X en S (met Slimme verbindingJe krijgt ook de best beschikbare versie van de game op je console), het is het perfecte moment voor shoppers om populaire titels te scoren, zoals Tony Hawk Pro Skater 1 + 2En FIFA 22, En Sonic Colors Ultimate: Launch Edition tot 57 procent minder dan normaal.

De Series X- en S-consoles zijn dit jaar niet in de uitverkoop geweest, en eerlijk gezegd zullen shoppers geluk hebben om ze zelfs op voorraad te vinden. De toevoer van beide systemen is ernstig belemmerd Het tekort aan chips Wat waarschijnlijk het komende jaar zal voortduren, zal waarschijnlijk niet snel consistent beschikbaar zijn. Walmart lanceerde op maandag 22 november een nieuwe voorraad van beide eenheden, die onmiddellijk uitverkocht waren zonder nieuws dat er een nieuwe batch arriveerde. Microsoft lanceert ook een nieuwe Xbox Series S-vakantiebundel met Het is een elektronisch spel En Rocket Leagueen u kunt de onderstaande links bijwerken om mogelijke nieuwe voorraden voor alle drie de systemen te controleren.

READ  Het Starfield-lek is slecht nieuws voor de PS5 - het is tijd om de voorraad van de Xbox Series X weer aan te vullen.

Waar je echter zeker van kunt zijn, is dat Xbox-accessoires serieus worden getagd, inclusief koptelefoons, stoelen, consoles en meer – inclusief technologie voor PG-spelers. Schiet op en shop hieronder de 24 beste Black Friday Xbox-speldeals.

Shop meer Black Friday 2021-deals:

Written By
More from Vanessa Hale
Met nieuwe Samsung-tv’s kun je Xbox-games spelen zonder de console
Microsoft en Samsung gaan nu hand in hand, met een aangekondigde samenwerking...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *