Blacklist fanlijst in geval van ban paniek

Kunst van Splinter Cell Blacklist

afbeelding: Ubisoft

Er is de afgelopen 24 uur een forumpost geweest, vergrendeld en vastgezet aan de bovenkant van de forums van de game Splinter Sil Fans denken dat ze in elkaar zaten hevig Als ze je supporttickets blijven sturen.

Ubisoft-vertegenwoordigers zeggen nu: Kotaku dat het bericht is geschreven door een gebruiker die zich voordoet als een Ubisoft-medewerker, en niet door een lid van het ondersteuningsteam. Het is verwijderd en de speler die verantwoordelijk is voor de opmerkingen is nu ook verbannen.

Onze excuses voor de fout en onze excuses voor de verwarring. Het originele verhaal volgt.

Origineel verhaal: Splinter Cell: zwarte lijst Het was de laatste keer Splinter Sil Het spel zal worden uitgebracht, sorry om iedereen eraan te herinneren, dat was acht jaar geleden. Ze heeft echter nog steeds enkele fans, die zich genoeg hebben verzameld Echt Ubisoft Klantenondersteuning Pis stilgelegd.

De multiplayer-servers van de game zijn op het moment van schrijven niet beschikbaar en dat is al een tijdje zo. Ubisoft is zich hiervan bewust en geeft er niet veel om om het te repareren, aangezien de game behoorlijk oud is, maar dat weerhoudt fans er niet van om er toch constant naar te informeren.

Wat in dit geval bijzonder opmerkelijk is (aangezien dit zeker de hele tijd zou moeten gebeuren met klassieke spellen) is dat Zwarte lijst Fans lijken de klantenondersteuning van Ubisoft te spammen met verzoeken om het te repareren, zozeer zelfs dat een bedrijfsvertegenwoordiger heeft gepost dat als reactie Ubisoft spelers zal gaan verbieden die ondersteuningstickets rond servers sturen.

In een bericht met de titel “On Internet Connectivity Issues” Vastgemaakt en gesloten op de Top of the Game Forums Hoofd van Ubisoft’s Customer Relationship Center schrijft (nadruk op hen):

Hallo Splinter Cell Blacklist-fans,

Een van onze teamleiders hier bij Ubisoft Customer Support heeft mij erop gewezen dat veel gebruikers problemen hebben gemeld bij het verbinden met Splinter Cell Blacklist-services wanneer ze toegang proberen te krijgen tot multiplayer- of coöp-gamefuncties.

Wees gerust, we zijn op de hoogte van het probleem. Vanwege de leeftijd van de game in kwestie en de relatief inactieve spelersbasis heeft het gameteam echter besloten geen andere middelen te besteden aan het oplossen van dit probleem.

Om deze reden moet ik jullie, trouwe spelers, vragen om geen verdere supporttickets te openen met betrekking tot dit probleem. Mijn team en ik hebben geen inbreng in het besluitvormingsproces van de gameteams, en door het ondersteuningsteam te blijven overbelasten met bekende en onoplosbare problemen, dient dit alleen om te voorkomen dat andere onschuldige spelers de snelle probleemoplossing krijgen die ze verdienen.

Alle supporttickets die in de toekomst met betrekking tot dit probleem worden ingediend, krijgen een ban van 7 dagen. Gedurende deze periode kunt u geen aankopen doen via de Ubisoft Store, inloggen op Ubisoft-websites, inloggen op uw Ubisoft-account of spelen via de Ubisoft Connect-client. Je kunt echter nog steeds offline spelen. De klantenservice kan dit verbod niet opheffen.

Meer misdaden zullen te maken krijgen met permanente verboden.

Bovendien worden gebruikers verbannen die opzettelijk een eerdere versie van Ubisoft Connect of Uplay Launchers gebruiken om het probleem op te lossen. Oudere versies van Ubisoft Connect zijn niet langer veilig en als u ze blijft gebruiken, kan dit leiden tot inbreuken op de beveiliging van uw Ubisoft-account of Ubisoft als geheel.

Bedankt voor uw begrip in deze.

Kijk, als iemand die op een website voor videogames werkt, ben ik net zo sympathiek als iedereen die hier zou kunnen zijn met de benarde situatie van het Ubisoft-ondersteuningsteam. Wanneer een uithoek van het internet besluit je aan te vallen met berichten, kan dat enorm vervelend zijn, al was het maar vanuit administratief oogpunt (zoals de post zegt, in dit geval leidt het de tijd van mensen af ​​van de meest bruikbare verzoeken).

maar verbieden Zevendaagse fans? Dan bedreigt hij hen permanent Verboden, dat zou hen ervan weerhouden om niet alleen de winkel te bekijken, maar ook elk online onderdeel van alle andere Ubisoft-adressen? begrepen, Zwarte lijst Ze is acht jaar oud en niemand speelde het, maar dat is onzin.

Als het ondersteuningsteam echt geen “inbreng heeft in het besluitvormingsproces van de gameteams”, dan kunnen de gameteams dat hopelijk nu zien, en als ze het helemaal niet willen repareren, zet dan gewoon de servers uit, opslaan iedereen is een stuk van een moersleutel het hart.

Update 25 november, 01:00 uurDe post, die oorspronkelijk vastzat en vergrendeld was bovenaan de forums van de game, is nu verwijderd.

2e update, 25 november, 01:10 uur – Een vertegenwoordiger van Ubisoft vertelde Kotaku dat het bericht door een fraudeur was geplaatst en dat het werd verwijderd. De oorspronkelijke titel en inleiding van dit verhaal zijn gewijzigd om dit weer te geven.

READ  Return PC-systeemvereisten bevelen 32 GB RAM aan

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *