25 beste first-person schietspellen aller tijden

16. Gouden oog 007

totale duisternis Het is misschien technisch de beste game, maar als innovatie, historische context en dierbare herinneringen allemaal “X”-factoren zijn die banden verbreken, Gouden ogen 007 Het verdient absoluut een plaats op elke lijst met beste first person shooter-spellen.

Er zijn echt een miljoen woorden geschreven over wat gouden Oog Ik deed het voor console-FPS-games, maar ik weet niet of deze game genoeg geprezen kan worden voor de manier waarop hij de unieke vreugde van lokale multiplayer of de verbazingwekkende kracht van de singleplayer-campagne vierde. Misschien schreven sommigen in die tijd gouden Oog Als een onderschatte versie van de beste FPS pc-games, maar de jaren zijn goed geweest voor de puurheid van deze ervaring.

Battlefield Bad Company 2

15. Battlefield: Bad Company 2

slecht bedrijf 2De multiplayer is chaotisch, creatief, onvergetelijk, verslavend en alle andere dingen waarmee je associeert slagveld De legendarische multiplayer-serie op zijn best. Maar wat deze game onderscheidt van de andere geweldige inzendingen in deze franchise, is de kracht van de campagne voor één speler.

slecht bedrijf 2Zijn liefdevolle omhelzing van vernietigbare omgevingen wordt perfect aangevuld door het donkere gevoel voor humor dat je zelden ziet in militaire shooters. Het is nauwelijks een verrassing dat sommigen slagveld Fans streven nog steeds naar het hoogste niveau dat ze hebben gekregen door deze game voor het eerst te spelen.

Halo 3

14. Halo 3

Halo 2 Het was een geweldige game die het FPS-landschap van de console voor altijd veranderde, maar het was ook een game die ook werd geplaagd door ontwikkelingsproblemen die leidden tot een onvergeeflijke crisisperiode, een campagne die zijn potentieel niet helemaal waarmaakte, en sommige merkbare evenwichtsproblemen. Je goede herinneringen aan die game zijn welverdiend, maar als het erop aankomt, Halo 3 Biedt een meer complete ervaring.

READ  MudRunner is deze week gratis in de Epic Games Store

Halo 3De geweldige multiplayer is misschien wel de beste Een kopie van HalloHet is een legendarische multiplayer-game en het soort competitieve game dat je gemakkelijk kunt missen in een tijd waarin er maar heel weinig titels zijn die proberen te doen wat het deed. De campagne voor dit geweldige vervolg voelde ook als een passend afscheid van de serie (zelfs als dat uiteindelijk niet het geval blijkt te zijn), terwijl Halo 3Forge’s Forge-modus heeft creativiteit en een lange levensduur toegevoegd aan de pc-mod-scene voor Xbox 360-gamers overal.

Written By
More from Max Mcgee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *