Dit Geralt-standbeeld van $ 250 is zeker een look

Netflix presenteert nu Voorbestellingen Voor een 10,6 inch hoog harsbeeldje dat een van de vroege momenten van The Witcher Show uitbeeldt, terwijl Geralt vecht en Kikimura verslaat. Het beeld is gebaseerd op de kunst van de kunstenaar Tracy TobiraEr zijn er maar 350 van gemaakt.

Het is absoluut een gedurfde weergave van de beroemde goochelaar. De meest voor de hand liggende vergelijking is die met Samurai Jack, en ik vermoed dat de meningen verdeeld zullen zijn over de vraag of de witte wolf er hier wel of niet goed uitziet.

Persoonlijk kan ik zo niet omgaan met Geralts benen. Hij lijkt instant potten in zijn schoenen te hebben gestopt en de spieren in zijn dijen lijken te zijn gemaakt van hoekige bananenslakken. Hier is een foto van het volledige standbeeld van $ 250:

(Afbeelding tegoed: Netflix / iam8bit / Tracy Tubera)

Niet helemaal mijn smaak, maar er zijn zeker 350 mensen die het leuk vinden als spieren worden afgeschilderd als keukengadgets en ongewone gastronomie. Op het moment van schrijven zijn de beelden nog te bestellen Netflix-winkel, dus ik denk dat 350 nog niet gevonden is. Voor degenen die bestellingen hebben geplaatst, zal Geralt de eigenaar van de voetbalbox in oktober verzenden.

READ  H-1B verbod schaadt Amerikaanse economie, scheidt gezinnen: 174 IndiĆ«rs dienen een rechtszaak aan
Written By
More from Aubrey Mason
R Balki over nepotisme: zoek een betere acteur dan Alia Bhatt of Ranbir Kapoor en we zullen ruzie maken
Ranbir Kapoor, Alia Bhatt, R BalkiVarinder Chawla In de nasleep van de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *