25 zwaarste pc-game ooit

Dit is zo indrukwekkend mijnenveger. Het is uiteindelijk een zeer uitdagend puzzelspel dat bijna absurd is met de instellingen met een hoge moeilijkheidsgraad, maar ik ben nogal verbaasd dat Microsoft brutaal genoeg was om van zo’n verwarrend, complex en uitdagend spel een van de meest herkenbare vroege Windows-ervaringen te maken.

24. Dota 2

Dit is een beetje een lastige inzending, grotendeels omdat ik aarzel om multiplayer-pc-games te benadrukken in deze bespreking van uitdagende titels. Het is duidelijk dat het erg moeilijk is om een ​​wedstrijd te winnen tegen de beste multiplayer ter wereld.

wat scheidt Dota 2Het is echter een verbazingwekkende leercurve. Ja, top ranking dotta De gameplay is ongelooflijk uitdagend, maar de barrière om in dit spel te komen is zo intens dat het verbazingwekkend is dat de meeste nieuwe spelers blijven proberen het te leren.

Rainbow Six: Rogue Spear Games voor pc

23. De zesde regenboog: Rogue Spear

Als u alleen bekend bent met de extensie regenboog zes Tekenreeks vanwege belegering (Wat, om eerlijk te zijn, op zichzelf al een uitdagend spel is), laat me je nu waarschuwen dat je waarschijnlijk in een wereld van kattenkwaad zit als je de eerste paar inzendingen in deze langlopende franchise durft te spelen.

Het enige woord dat correct beschrijft Rogue SpireDe moeilijkheid is “meedogenloos”. Je moet bijna perfect zijn in het plannen, richten, in kaart brengen, kennen en uitvoeren van al deze dingen als je de kans krijgt om de moeilijkere missies in dit spel te voltooien. Laat me niet beginnen over die undercover secties…

De terugkeer van de Obra Dinn pc-game

22. De terugkeer van Oprah Den

Er zijn nogal wat uitdagende “logische puzzel” -games op pc, maar wat deze geweldige ervaring echt onderscheidt van enkele van zijn directe concurrentie, is de manier waarop de tijdverwerkingsmechanica van de game vereist dat je naar bijna elk stukje informatie dat je krijgen met elk ander stukje informatie dat je over haar krijgt.

READ  Halo Infinite studio regisseur Chris Lee heeft het project verlaten

Written By
More from Max Mcgee

De recessie in het VK is de ergste van alle grote economieën

Deze crash van het BBP in de periode april-juni is de ergste...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *