Aloy van Horizon Zero Dawn licht op in de nieuwe kruising met Genshin-effect

Afbeelding van Aloy in Horizon Zero Dawn wijzend naar de scènes

verduidelijking: miHoYo

Aloy verdient het om erbij te zijn Jinshin-effect Samenwerking en de wereld waarin het zich bevindt. Ik zeg dat niet alleen omdat ze zo’n geweldig personage is. Ik geniet ervan haar te zien bloeien in Teyvat, het is vriendelijker voor haar dan haar land ooit is geweest.

Horizon Zero DawnDe heldin van de gacha werd op 1 september uitgebracht, samen met de grote update 2.1 in Genshin Impact. Op Adventure Level 20 kunnen spelers die inloggen op de PlayStation-console deze krijgen door naar hun in-game berichten te gaan. Degenen die op een pc of mobiel apparaat spelen, zullen moeten wachten op de 2.2-update.

Beide Jinshin-effect En Horizon Zero Dawn Ze spelen zich af in werelden gevormd door goden, en beide richten zich sterk op het verkennen van een onnatuurlijk rijk. Echter, het rijk Horizon Zero Dawn Het is een wrede en meedogenloze plek en lijkt niet aardig voor vreemden als Aloy. In tegenstelling, Teyvat, de wereld in Jinshin-effect, Het is meestal de acceptatie van anderen, en de soldaten van elk land hebben de taak degenen te verdedigen die te zwak zijn om zichzelf te beschermen. Aloy heeft zowel fysieke als mentale kracht nodig om te overleven in haar eigen wereld. Jinshin-effect Het verlost haar van deze last.

Ondanks dat ze een promotiepersonage is, speelt Aloy hard in een eenheid die ze net begint te bouwen. Het is een paar jaar geleden dat ik heb gespeeld Horizon Zero Dawn, maar ik voelde de overeenkomsten toen ik haar afstandsaanvallen gebruikte. Helaas sluiten haar tradities haar ook op in de Boogschutterklasse. Het is volkomen logisch voor haar achtergrond als jager, maar ik schakel meestal shooters uit na het gebruik van de Elemental Blast-aanval. Klas is niet erg populair bij de meeste studenten Jinshin spelers ook.

Het is jammer, want Aloy is een gratis vijfsterrenpersonage. De Five Stars zijn de krachtigste personages in het spel en hun extreme zeldzaamheid weerspiegelt hun vechtlust. Maar er zijn enorm veel middelen voor nodig om mijn nieuw verworven personages maximaal te benutten, dus ik kan hun volledige potentieel niet meteen ervaren. Ik wissel snel van Aloy wanneer een vijand nadert.

Tenzij de speler onmiddellijk de middelen oppot om erin te investeren, zullen de meeste spelers het moeilijk hebben om Aloy in gevechten te gebruiken. Dit komt omdat vijandelijke niveaus in Jinshin-effect Gekoppeld aan het globale niveau, wat de ervaring van de speler vergroot. Dus ik bleef bij mijn Aloy van niveau 40 en probeerde haar te beschermen tegen één klap door vijanden van niveau 78.

Gelukkig is Aloy nog steeds nuttig. Het heeft koelmogelijkheden, dus ik gebruikte het om reacties voor te bereiden zoals smelten, bevriezen en supergeleiding. Omdat het gebruik ervan in gevechten op dit moment nog steeds frustrerend is, heb ik het naar het startgebied in Mondstadt gebracht. Hier schitterde ze echt. Ik geniet echt van vissen in dit spelEn dankzij haar passieve vermogen kon ik nietsvermoedende dieren besluipen met iedereen op het feest. Terwijl het personage Sayo van Anemo een vaardigheid heeft die vergelijkbaar is met insecten, is Aloy’s passieve karakter voor dieren die specifiek voedsel laten vallen, wat hen een uniek voordeel geeft.

Aloy, het personage van Horizon Zero Dawn, richt haar boog op een varken dat door het grasland van Mondstadt zwerft.

schermafbeelding: miHoYo

Ondanks hoe goed geïntegreerd ze is als een cross-personage, wordt Aloy nog steeds afgeschilderd als een buitenstaander. Het heeft momenteel geen constellatie-upgrades, wat slechts een attribuut is Jinshin de held van het verhaal. In tegenstelling tot elk rekruteerbaar personage, heeft ze ook geen favoriete meubelset.

Nog intrigerender, ondanks dat hij een gebruiker van ijsbogen is, mist Aloy Cryo Vision. Elk personage kan worden gerekruteerd in Jinshin-effect Hij heeft een visioen dat aangeeft dat ze door de goden zijn gekozen. Hoewel de hoofdpersoon ook een buitenstaander is die geen visie heeft, rekent hij nog steeds op de zegeningen van de archons. Aloy past zich aan aan haar boog en ijsbommen in haar elementaire aanvallen.

Leden Horizon Zero Dawn U hoeft zich geen zorgen te maken over de kennis van Aloy. Voor zover ik weet, zijn haar zanglijnen en referenties erg trouw aan haar eigen spel. Wat me deed stoppen, waren enkele van de gesprekken die ze had in de Serenitea-residentie. Ze sprak een voorkeur uit voor haar oude wereld, hoewel ze toegaf dat het een veel gevaarlijker plek was om te leven. Maar ik herinner me hoe wreed Horizon Zero Dawn Het was aan het begin van de wedstrijd. Zonder al zijn upgrades, bracht ik het grootste deel van mijn tijd door met rondsluipen rond gevaarlijke machines. Aloy hoeft zich niet veel te verbergen in een partygame waarin haar teamgenoten een schild naar haar kunnen gooien of haar kunnen behandelen als ze gewond raakt.

Ik kan het niet helpen, maar denk dat toen ze jonger was, ze niet in haar eigen wereld zou hebben geleefd zonder Rust. Aan de andere kant is Mondstadt een plek waar kinderen zonder toezicht op avontuur kunnen gaan en mensen meer tijd aan vrije tijd besteden dan aan overleven.

Hoezeer Aloy ook worstelde om bij Teyvat te passen, het was duidelijk dat ze het leuk vond om hier te blijven. Ze heeft een audiolijn over hoe de mensen in Tivat mooier zijn dan de Nora die haar heeft opgevoed. Ze leek opgetogen toen ik haar gebruikte om door de wind te schaatsen. Ze zou een gewoon meisje kunnen zijn en geen redder van de mensheid. En iemand zijn die vrijuit kan lachen, weerhoudt haar er niet van een heldin te zijn.

Zolang haar privéwereld niet in brand stond, is Teyvat precies waar Aloy zou moeten zijn.

READ  Nieuwe luchthaven, Swanky Station - Ayodhya heeft blauwdruk klaar voor grote upgrade
Written By
More from Aubrey Mason

MLB The Show 21-update brengt meer dan 20 wijzigingen en verbeteringen aan

nieuw MLB Toon 21 De update is uitgebracht door Sony Interactive Entertainment...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *