30 veranderingen die we graag zouden zien in de volgende update voor Pokemon Scarlett en Violet

30 veranderingen die we graag zouden zien in de volgende update voor Pokemon Scarlett en Violet
Foto: Nintendo Live

Laten we beginnen met de senior VrijwaringWij zijn geen game-ontwikkelaars. We zijn niet goed in programmeren. We weten het echt niet Waarom Pokemon scharlaken en violet Het was kapot en had fouten toen het werd gelanceerd. We willen ons ook zeker niet zomaar aansluiten bij de stapel haat die op dit moment tegen Game Freak is gericht, ook al breken ze waarschijnlijk records. Pokémon Scarlet en Violet hebben 10 miljoen exemplaren verkocht binnen enkele dagen.

Maar hoewel we geen concrete redenen kunnen geven voor het breken van het spel, of oplossingen voor de problemen, hebben we wel enkele gedachten en hoop voor de toekomst van Pokemon Scarlett en Violet – dus hebben we een lijst gemaakt met 30 veranderingen, oplossingen, en toevoegingen die we graag in de update zien.

hier zijn we…

Veranderingen die we graag zouden zien in de volgende Pokémon-update

Softwareoplossingen

30 wijzigingen, reparaties en toevoegingen voor de volgende Pokemon-update
Het spul van nachtmerries – Foto: Nintendo Live

Algemene stabiliteitsverbeteringen

Als er iets is dat we Game Freak graag als eerste willen zien afhandelen, dan is het spelstabiliteit. Op dit moment is het alleen een kwestie van detecteren of een game crasht of niet – en dat is niet ideaal! Mensen moeten weten dat hun spel niet meer dan wat dan ook onder hen uit zal vallen.

Betere textuur

Met stabiliteitsoplossingen zal het spel speelbaar zijn, maar het zal op veel plaatsen niet mooi zijn. Het belangrijkste in het oog springende probleem met de open wereld van Crimson en Violet zijn de texturen, die ofwel saai zijn (naar jou kijken, zanderige gebieden) of gewoon repetitief zijn, zoals bij Baldea’s Cliffs and Mountains.

Een beetje afwisseling en contrast in deze gebieden zou het niet bederven, en zou de wereld er een stuk mooier uit laten zien, in plaats van de gigantische, karakterloze bruine muren die nu overal te zien zijn.

30 wijzigingen, reparaties en toevoegingen voor de volgende Pokemon-update
Zoveel… kliffen… – Foto: Nintendo Live

Consistentie van de gebruikersinterface

We hebben een nachtmerrie van tijd om te leren welke knoppen doen wat ze doen in deze game, omdat ze zo inconsistent zijn. Soms keert Y terug, soms B. Soms is het beide. Het lijkt erop dat de + knop het menu zou moeten openen, maar in plaats daarvan is het de X om het menu te openen en de + om je vlucht op te roepen. Aan elk van de minknoppen is een Pokédex toegewezen En de De X-knop bevindt zich in het Y-menu en het lijkt erop dat deze in plaats daarvan toch in het X-menu zou moeten staan. Het voelt gewoon rommelig en rommelig.

READ  Ash Ketchum wordt na 25 jaar de beste coach ter wereld

Snellere laadtijden

Dit treft vooral winkels en fondsen. Het duurt lang om alle hoeden, handschoenen en Pokemon te laden Elke keer! Hier is vast een oplossing voor? Vroeger was het geen probleem in Pokemon-spellen.

30 wijzigingen, reparaties en toevoegingen voor de volgende Pokemon-update
Het duurde even voordat deze multiplayer-game werkte – Foto: Nintendo Live

Multiplayer-oplossingen

Een groot deel van de bugs die mensen opvangen, heeft te maken met multiplayer. Dat is waarschijnlijk te verwachten – het is een enorme functie met zoveel randgevallen dat het moeilijk te plannen is, vooral in het korte tijdsbestek dat Pokémon-games tegenwoordig krijgen. Maar goed, de multiplayer voelt… op zijn best ongeraffineerd en in het slechtste geval fragmentarisch.

Begrijp ons niet verkeerd – het is echt leuk, en het is ongelooflijk om verhaalmissies te kunnen voltooien met vrienden om ons heen, en om meldingen te zien die verschijnen om je te laten weten wat ze van plan zijn in de wereld. Ook zijn de coöp-sandwiches het leukste dat we in een tijdje hebben gehad. Maar verbindingsproblemen, animatiestoringen en het feit dat je vrienden het niet kunnen helpt Jij en de verhaalzoektochten maken het een beetje frustrerend.

Karakteraanpassing

30 wijzigingen, reparaties en toevoegingen voor de volgende Pokemon-update
Slechts vier huidtinten? In het jaar van Arceus hebben we 2022?! – Afbeelding: Gamefreak

Meer huidtinten

Pokémon ScarVi biedt momenteel… vier huidtinten. Twee zijn erg licht (bijna niet van elkaar te onderscheiden), een is olijfgroen en een is donkerder, maar dat is voor een groot deel van de bevolking niet echt een optie. Huidtinten zijn toch een van de gemakkelijkste opties voor het aanpassen van personages om toe te voegen? Zeker gezien het enorme aantal soorten wimpers dat er bestaat. Wie kent zijn wimpertype eigenlijk?

Meer niet-seksuele opties

Het is 2022 en de sekseneutrale toekomst waar Game Freak van droomt is… dat niemand een rok mag dragen. ernstig? waarom? Geef ons de rokken terug en laat iedereen ze dragen. Iedereen dwingen broeken en korte broeken te dragen is geen vooruitgang!

READ  Het bedrijf achter deze high-end Switch-concurrent denkt Analog Drift te hebben opgelost

rood haar

We begrijpen dat natuurlijk rood haar waarschijnlijk niet ongewoon is in Japan, het thuisland van Game Freak, maar als tien miljoen mensen de Pokemon Scarlett en Violet zouden kopen, dan zouden statistisch gezien 100.000 van die spelers van nature rood haar hebben. Niet rood als ketchup, maar rood als rood haar, weet je. Het zou leuk zijn om een ​​haaroptie voor hen te hebben!

30 wijzigingen, reparaties en toevoegingen voor de volgende Pokemon-update
Zelfs kinderen in uniform mogen het wat meer door elkaar halen – Foto: Nintendo Live

Geen uniformiteit meer

We voelen ons erg Pink Floyd Weer een kras op de muur Over Scarlett en Violet die ervoor kiezen ons te dwingen om 24/7 uniformen te dragen. Het ontkent veel andere mode-keuzes – wat heeft het voor zin om blauw te dragen als het vreselijk contrasteert met oranje?

Geef ons in ieder geval de kans op wat onze scholen een ‘speciale verkleeddag’ noemen, waarop je kunt dragen wat je maar wilt, want het grootste deel van het verhaal van Pokémon ScarVi is tenslotte niet eens Aanduiding Op school!

Accessoires voor motorfietsen

We houden van Coraidon en Meraidon als onze favoriete Paldean Pokémon-trainer, dus waarom zou je ze niet een beetje aankleden? Fietstoeters! Zadels! Kleine mutsen! Dit zal ons helpen ons te onderscheiden van andere trainers terwijl we samenwerken, aangezien de meesten van ons toch altijd op de fiets rennen.

Meer opties

30 wijzigingen, reparaties en toevoegingen voor de volgende Pokemon-update
Axew heeft niet eens handen – Foto: Nintendo Live

Sla de gevechtsanimatie over

In staat zijn om naar de instellingen te gaan en de optie “Gevechtsanimatie overslaan” in te schakelen, is een absolute must voor een game die draait om lange, uitgesponnen gevechten en gevechten waar je zo snel mogelijk doorheen wilt komen. Hij zit al tijden in de reeks en dat maakt zijn afwezigheid bij PSV des te opvallender!

READ  Sabrina Ionescu van Liberty vindt troost in de WNBA-bubbel

gevoeligheid van de camera

Dit is een vrij eenvoudig verzoek, en de meeste games bevatten dit tegenwoordig zelfs in een schaarse lijst met opties, maar kunnen we de gevoeligheid van de camera veranderen? Het is momenteel weg Erg traag, en Arceus weet dat de game al genoeg problemen heeft met traagheid.

Schakel EXP delen uit

Sommigen van ons zouden graag de ervaring op zes manieren kunnen splitsen, maar anderen – degenen die het competitieve deel van Pokémon al vloeiend beheersen – willen meer controle over het nivelleren van hun mons. Ons de optie niet geven lijkt een vreemde keuze voor Game Freak, maar we zouden kunnen zien dat de functie eindelijk terugkeert in een toekomstige update, vooral omdat het maar een relatief kleine schakelaar is.

30 wijzigingen, reparaties en toevoegingen voor de volgende Pokemon-update
We zijn ook dol op het vredesteken in het echte leven – Foto: Nintendo Live

Meer selfie-poses

We houden tot nu toe van onze selfies, maar tegen nog een paar zeggen we geen nee. Bedenk waarmee mensen selfies maken – meestal om dingen te laten zien of om te reageren op iets in het spel – en voeg dienovereenkomstig meer poses toe. Hier zijn enkele suggesties: 😅😛😒😔🙄😙😲😤

Pokemon-selfie

We willen ook op de foto met onze Pokemon! Neem hier misschien een blad uit het Disney Dreamlite Valley-boek – de DDV laat personages in de buurt komen poseren als ze zien dat je een selfie maakt. In Pokémon ScarVi cirkelen de Pokémon meestal in een cirkel om ons heen als kleine kinderen met een suikerziekte. Sommigen van hen zullen zelfs opzettelijk uit de weg gaan als we ze proberen te fotograferen, zoals een boze kat. Kunnen we ze niet omkopen met Pokétreats of zoiets?


We zitten nog maar in het midden van onze lijst, dus blijf scrollen naar pagina twee voor meer dingen die we aan het spel willen toevoegen…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *