343 May voegt microtransacties toe aan Halo: The Master Chief Collection

Twee Spartanen poseren naast elkaar met hun grote verschijningen tegenover de camera in Halo: The Master Chief Collection.

afbeelding: 343 industrieën

Het is één ding voor een gratis shooter oneindige uitstraling Krijg nauwkeurige transacties. Momenteel Halo: The Master Chief Collection, een first-person shooter met een prijskaartje, zou iets soortgelijks kunnen zien. Kan. Ontwikkelaar 343 “verkent” nog steeds een “potentieel” raamwerk voor de “toekomst”.

Het introduceren van microtransacties lijkt misschien een vreemde zet om Halo: The Master Chief Collectiondie bijna acht jaar oud is en al een van de meest publiekelijk turbulente recepties in modern gaming heeft gezien.

Voor het eerst uitgebracht in 2014, Halo: The Master Chief Collection Combineert de eerste vier hoofdlijnen Hallo De games – en hun populaire multiplayer-componenten – maar strompelden de poort uit met een aantal ernstige verbindingsproblemen. Het heeft even geduurd en er zijn veel updates, maar in 2019 is het zover Master Chef-collectie gesloten plek Als een van de beste schietspellen voor meerdere spelers. spelersbasis Meer gerevitaliseerd in 2020 De volgende buzz is voor wat de toekomst biedt oneindige uitstraling.

Alex Wakeford van 343 schreef: “We onderzoeken intern een mogelijke nieuwe functie voor de toekomst in de vorm van te kopen Spartan-punten.” In een blogpost. “Het is verstandig om hier op te merken dat we blij zijn met het huidige systeem van hoe spelers Spartan-punten verdienen, door uitdagingen te voltooien en te nivelleren door middel van gameplay. Dit zou een optionele extra zijn voor spelers die het brede scala aan inhoud misschien een intimiderende hoeveelheid speeltijd en verder willen gaan (of overslaan).

Onnodig te zeggen dat Hallo de gemeenschap Niet Vrolijk.

“Het is verkeerd,” Taras, a HalloGerichte maker van inhoud bekend als LateNightGaming op YouTubeVertellen Kotaku. “343 had helaas een moeilijk jaar na verkeerd gebruik oneindige uitstralingveronderstelde “live-service”. Het laatste wat ze nodig hebben is [to] Op dit moment meer dan tien jaar geleden retrospectieve microtransacties aan games toevoegen.”

Zelfs stemmen met over het algemeen positieve neigingen in HalloDe gemeente heeft gesproken. heilig icoonpopulair Hallo geluidsnotatie, Hij zei Dat meer microtransacties “het laatste is” Hallo Nodig hebben. Obernik Hallo Content Creator met Spacestation Gaming, Hij zei Hij had aanvankelijk geen last van het idee van microtransacties, maar herzag zijn standpunt na het lezen van de zorgen van anderen.

Master Chef Groep Beschouwd als een beetje een “veilige plek” voor Hallo “Op dit moment is het het enige deel van de keten dat het relatief goed doet, dus het zien ervan is iets van een oorverdovende toon, zoals het opnemen van microtransformatie een verbazingwekkend slechte PR-beweging is”, zei Taras.

Na de release van oneindige uitstralinghet tweede seizoen, Fans gestraald Hoe 343 Industries stilletjes in een aantal controversiële veranderingen gleed – zoals het verwijderen van niet-telegraaf-traversal-methoden die ‘vaardigheidssprongen’ worden genoemd – zonder spelers eerst te informeren. Na wat audiofeedback van communityleden hebben 343 deze wijzigingen ingetrokken.

Destijds sindsdien, en dit is, naar mijn mening, het eerste voorbeeld waarin hij daadwerkelijk 343 wijzigingen heeft aangebracht door Hallo Maatschappij om de ontvangst te meten vóór de implementatie ervan. Maar het is onduidelijk of dit een opzettelijke beslissing was van 343 in reactie op oneindige uitstralingSeizoen 2 ramp, of, zo ja, waarom hebben ze ervoor gekozen om de wateren te testen met het extreem actuele onderwerp van microtransacties. iedereen Houdt niet van Microtransacties!

Vertegenwoordigers van 343 Industries hebben niet gereageerd op een verzoek om commentaar.

READ  Meghan Markle smeekte haar vader haar huwelijk met prins Harry bij te wonen
More from Madison Garrett
WiFi 6: wat betekent het en wat levert het u precies op?
Wifi 6 is de zesde generatie in nieuwste wifi-standaard van het moment,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *