Zwerven over de wereld als Xbox House Builder

We hadden de kans om huizen te veranderen en ze in huizen te veranderenWe hebben de kracht van de Unreal Engine 5 en de glorie gegrepen droomhuis concept. Maar voorlopig zullen we het moeten doen met de wereld rondreizen als een full house builder.

Van het bouwen van iglo’s in het noordpoolgebied tot blokhutten in Siberië en lemen hutten in Afrika, PlayWay House Builder neemt ons mee op een reis rond de wereld, waarbij we meerdere plaatsen bezoeken voordat we de opdracht krijgen om huizen te bouwen. Of deze woningen onze droomwoningen worden, is een tweede.

Geprijsd tot £ 12,49, nu beschikbaar om te kopen en te downloaden op Xbox One en Xbox Series X | S, House Builder komt met een eenvoudig concept – bouw wat huizen. klus geklaard.

Het punt is dat verschillende delen van dit land verschillende technologieën vereisen, en hoewel je misschien zult merken dat het voldoende is om een ​​paar modderstenen in Afrika te slaan, is het creëren van een modern, energiezuinig huis elders meer dan een taak. Een goede huizenbouwer zou ons grondig door alle opties moeten leiden, aangezien we een verscheidenheid aan bouwtechnieken leren en hoe verschillende materialen in het land werken.

We krijgen ook de mogelijkheid om het meeste uit meerdere tools te halen, waardoor we onze vaardigheden kunnen verbeteren wanneer die momenten om een ​​huis te bouwen dat echt vereisen. Dit zijn misschien niet de grootse ontwerpen – de game, maar ze kunnen er een tijdje zo dicht bij komen als we zullen krijgen.

READ  Video: Hier is een blik op Microsoft Flight Simulator die draait op Xbox Series X.

Maar natuurlijk gaat in de virtuele wereld alles soepel, dus maak een fout of verander van gedachten en gooi alles om en alles is slecht.

De belangrijkste spelfuncties zijn onder meer:

  • BOUW OM DE WERELD – Leer meer over de architectuur van de regio en laat je fantasie de vrije loop!
  • Leer nieuwe technologieën – Met elk gebouw worden uw vaardigheden verbeterd en nieuwe technologieën zullen uw werk versnellen.
  • kapot maken! Sommige huizen moeten worden schoongemaakt en herbouwd van krassen. Ga terug in de tijd – reis door vele historische periodes en probeer alle onderscheidende ontwerpen te bouwen
  • Gevarieerd klimaat – brandende en vriestemperaturen kunnen een uitdaging zijn om door te gaan. Pas op voor gevaarlijke dieren.

We kijken ernaar uit om met House Builder aan de slag te gaan op Xbox One en Xbox Series X | S, gewoon omdat we gefascineerd zijn door de verschillende bouwmethoden die worden beloofd. We zullen zeker de basis in een volledige recensie behandelen.

Voor nu kun je een echte huizenbouwer voor jezelf worden door te bezoeken Xbox-winkel.

Spelbeschrijving:

Wees een man van de bouwploeg en bouw huizen als een eenvoudige en complexe Afrikaanse lemen hut als een ultramodern, energiebesparend architectonisch wonder. Laat ons je meenemen op een reis naar verschillende plekken in de wereld en ervaar de ware architecturale diversiteit. Je gaat proberen een lemen hut te bouwen in Afrika, een iglo in het noordpoolgebied, een Canadees huis, een blokhut in Siberië, een traditioneel huis gemaakt van bakstenen, bakstenen of beton en nog veel meer… Elk huis bestaat uit honderden items je moet overeenkomen met de bouwregels. Zie hoe bouwtechnieken van elkaar verschillen. Leer de juiste materialen en procedures toe te passen tijdens het bouwproces. Huizen bouwen steen voor steen, element na element, van de fundering tot aan het dak. Leer de verschillende structuren van gebouwen, bouwmaterialen, hun eigenschappen en kenmerken. Bouw eenvoudige constructies gemaakt van primitieve materialen, maar ook ultramoderne gebouwen met de nieuwste technologische ontdekkingen. Gebruik verschillende tools, afhankelijk van situaties en vereisten. Verbeter je vaardigheden, gebruik beter materieel om snel en efficiënt complexe constructies te kunnen bouwen. Soms is er geen uitweg. Ontdoe je van alles op je pad en begin opnieuw!

READ  Repareer trage downloadsnelheden voor Xbox-app in Windows 11/10
Written By
More from Vanessa Hale
Microsoft lanceert Excel Live
Microsoft hield vandaag zijn jaarlijkse “Inspire”-evenement, waar het bedrijf nieuwe producten en...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *