343 reageert op fans die om ray tracing vragen in Halo: The Master Chief Collection op Xbox Series X / S

Door Dom Peppiatt, zondag 1 november 2020 16:38 GMT

Microsoft en 343 Industries hebben meer informatie gedeeld over de next-gen-versie van Halo: The Master Chief Collection in een nieuwe blog.

De uitgever en ontwikkelaar bevestigden dat de next-gen-versie van Halo: The Master Chief Collection zou aankomen voor Xbox Series XS op 1 november7 in oktober, en nu is er ook meer informatie over de havens gedeeld.

Fans hebben 343 gevraagd hoe waarschijnlijk het is dat de game op een bepaald moment in zijn leven ray tracing zal bevatten, en senior producer Matt Hohl heeft gezegd dat de studio het idee op zijn minst heeft erkend.

“Ik ben persoonlijk verheugd om te zien wat we in de toekomst kunnen doen met de kracht van deze nieuwe hardware”, zei Hohl verder Halo-waypoint.

“De complexiteit en reikwijdte van MCC vormen unieke uitdagingen waar ik nog steeds over leer, maar ik ben dol op de mogelijkheden die het biedt voor de manier waarop we nieuwe functies en verbeteringen in de toekomst kunnen uitrollen.

“Een ding dat ik hier al heb geleerd, is dat dit team naar de gemeenschap luistert als een cruciaal element in onze planning. Ik vind dat geweldig en ben benieuwd wat we in de toekomst samen kunnen doen! “

Hoewel ray tracing misschien niet op de kaart staat – althans op korte termijn – zijn er tal van andere upgrades waar spelers naar kunnen uitkijken.

“Ten eerste is er over de hele linie een ruwe prestatieverbetering”, merkt Hohl op. @Spelers met compatibele schermen kunnen tot 120 fps ervaren bij 4k op Series X en 1080p op Series S. Dit was een grote technische inspanning, aangezien elke game binnen MCC unieke prestatie-uitdagingen heeft. Hoewel er overeenkomsten zijn met de inspanningen op de pc-versies van elke game, is het werk om dit te doen op Series X | S niet altijd hetzelfde en omvatte het enkele unieke uitdagingen.

“Ongeacht of spelers een schermopstelling hebben voor 120 fps, we hebben ook enkele grafische verbeteringen aan de game toegevoegd, zoals grotere trekkingsafstanden binnen levels en verbeterde ervaringen met gesplitst scherm in Campaign en Multiplayer. En ik kan niet wachten tot iedereen deze laadtijden ervaart. Een persoonlijke favoriet voor mij is de toegevoegde FOV-schuifregelaar. “

Voor meer informatie over Xbox Series X / S, inclusief het beveiligen van die ongrijpbare pre-order, kijk op onze speciale pagina.

Soms voegen we links naar online winkels toe. Als u er een aanklikt en een aankoop doet, ontvangen we mogelijk een kleine commissie. Ga voor meer informatie naar hier.

'); jQuery (yt_video_wrapper) .remove (); }); }); }

Written By
More from Vanessa Hale

Vergelijk Cyberpunk 2077 op Xbox Series X en Xbox One X

Nieuw Cyberpunk 2077 Xbox-serie X gameplay-opnames geven ons een eerste blik op...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *