Beste Blu-ray-speler voor 2020

Er valt veel te zeggen voor het bekijken van films op de eenvoudige Blu-ray-speler – zelfs in de leeftijd van streaming.

Dankzij de verbeterde opslagcapaciteit van Blu-ray-schijven biedt een hardwarespeler het beste geluidskwaliteit en beeld beschikbaar. Er zijn twee soorten schijven beschikbaar: 1080p Blu-ray en 4K UHD Blu-ray. Als je een 4K-speler koopt, kun je beide soorten spelen en krijg je toegang tot formaten zoals Dolby Vision, HDR10, DTS: X en Dolby Atmos. Streamingproblemen zoals buffering, uitval of bandbreedtelimieten zijn er niet. Maar als je die op de een of andere manier wilt, kunnen de meeste Blu-ray-spelers ook streamen Netflix (sommige zelfs in 4K), terwijl ze allemaal je dvd en CD-collectiesook. Anderen, zoals de Xbox One S, zullen dat ook doen speel de nieuwste spellen. Als je geen 4K-tv hebt en een bibliotheek met alleen gewone Blu-rays, kun je geld besparen door een speler met alleen 1080p te kopen, zoals de Sony BDP-3700.

Sarah Tew / CNET

De Sony UBP-X700 loopt voorop op het gebied van 4K Blu-ray-technologie, mede dankzij de compatibiliteit met Dolby Vision. Gooi een heleboel streamingdiensten in en de Sony beloont je met solide prestaties voor een redelijke prijs. Lees onze Sony UBP-X700-recensie.

Lees meer over de essentie van home entertainment

Written By
More from Lesley Curry

Het eerste bewezen SpaceX-ruimtevaartuig keert terug naar het lanceerplatform voor de tweede ronde

De SpaceX trotseert de meeste verwachtingen en heeft zijn eerste bewezen ruimtevaartuig...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *