NFL geschorst San Francisco 49e defensieve einde Jordan Willis Voor de eerste zes wedstrijden van het reguliere seizoen 2021.

“Jordan Willis is geschorst voor de San Francisco 49ers zonder betaling voor de eerste zes wedstrijden van het reguliere seizoen van 2021 wegens schending van het NFL-beleid inzake prestatiebevorderende stoffen”, zei een NFL-woordvoerder in een verklaring. “Hij zal kunnen deelnemen aan alle trainingen en wedstrijden buiten het seizoen en voor het seizoen.

Willis komt in aanmerking om op maandag 25 oktober 2021 terug te keren naar de actieve selectie van 49 spelers, na de wedstrijd van het team in week zeven tegen Indianapolis.

San Francisco ruilde op 27 oktober 2020 voor Willis en gaf 2022 in de zesde ronde op voor de New York Jets-verdediger en 2021 in de zevende ronde. Willis scoorde vorig seizoen 13 tackles, twee tackles voor een verlies, vijf quarterbacks en 2,5 sacks in zeven wedstrijden met 49 spelers.

Willis, 26, scoorde 65 tackles, 5,5 zakken, verdedigde passes en een verplichte onhandige poging tijdens zijn vier NFL-seizoenen.

San Francisco tekende in maart opnieuw het defensieve einde van een eenjarig contract. Willis wordt de vierde speler die aan het begin van het seizoen niet beschikbaar zal zijn. terugrennen Jeff Wilson In mei liep hij een meniscusscheur op. veiligheid Tarvarius Moro (Achilles) De man van de aanvallende linieرجل Justin School (ACL) raakte op 7 juni geblesseerd.

READ  Vanaf 5 en 24 november: volledige dag van het seizoenstoernooi

Gerelateerd nieuws