5/7/2022: Open Game Thread – Lookout Landing

Ik denk niet dat ik emotioneel klaar ben voor nog een Mariners-game. Eerlijk gezegd weet ik nog steeds niet hoe ik me gisteravond voelde. Homer Kelenic was zo cool dat het er nog steeds uitziet alsof hij een M heeft gewonnen, voor zover ik weet hebben ze dat niet gedaan. Als je op mij lijkt, dan is onze Louisa Fish-Saden er voor jou geweldige samenvatting Van de wedstrijd van gisteravond.

Hoe dan ook, tot vanavond! In de rij gaan staan!

Seattle Mariners

JP behaalde zichzelf als derde in de line-up omdat hij dit seizoen tot nu toe absoluut briljant is (202 wRC+!).

Terug in Seattle is Cal Rally na een korte periode in Tacoma. Als je het nog niet hebt gehoord, Tom Murphy heeft gisteravond zijn schouder ontwricht in een poging om Randy Arrosarina in een raar spel op de plaat te spelen. Hij is in IL 10 dagen en hopelijk voor een spoedig herstel, maar het lijkt erop dat het een tijdje kan duren.

Ook in het nieuws, George Kirby is zojuist opgeroepen uit Arkansas, en er gaan geruchten dat hij morgen in de wedstrijd zal zijn! Kan je Bekijk hier hoe hij presteerde in AA.

Na het wilde spel van gisteravond hoop ik dat de vleermuizen het kunnen overleven en nog minstens zeven runs kunnen maken. Laat de stralen niet weer een acht scoren, oké?

READ  Chargers rally, weglopen met een 19-16 overuren overwinning op de Broncos
More from Madison Garrett
Nieuwe en hardnekkige malware die Android-apparaten op afstand bestuurbaar maakt – was het opgelicht?!
Het lijkt erop dat malware op Android-apparaten de laatste tijd gemeengoed is...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *