Xbox Series X-update wordt geleverd met een verrassende upgrade

De nieuwe Xbox Series X- en Xbox Series S-update komt met een verrassende upgrade, althans voor sommige Xbox-gebruikers. Net als de PS5 hebben de Xbox Series X en Xbox Series S de meeste functies die gamers willen, direct uit de poort en direct uit de doos. Er zijn echter veel kleine verbeteringen die moeten worden aangebracht. Sinds hun release in 2020 hebben Xbox Series X en Xbox Series S geen grote nieuwe functies of substantiƫle upgrades ontvangen, maar er zijn consistente verbeteringen geweest. De nieuwste bevat een nieuwe Quality of Life-functie die de ervaring van het gebruik van de console niet drastisch verbetert, maar niettemin merkbaar is.

Op de Xbox Series X en Xbox Series S, wanneer je een game speelt die moet worden bijgewerkt, verzendt deze deze informatie niet snel en schaamteloos, waardoor er verwarring ontstaat. Voor de gemiddelde gebruiker is dit niet opgelost, maar het zal binnenkort zijn. Dus, wie heeft toegang tot de functie? Welnu, Xbox Alpha, Alpha Skip Ahead Insider en alleen die specifieke gebruikers.

“Xbox Alpha en Alpha Skip Ahead Insiders herinneren zich wanneer dat vijftien seconden hoofdbrekens zou kosten, terwijl ze zich afvragen waarom de game bij de lancering stopte? Nu niet meer”, zegt Aiden Marie, Head of Engineering bij Xbox, over de optimalisatie. “Je zou nu meteen een ‘Vernieuwen nodig’-dialoogvenster moeten krijgen met de volumeberekening na een paar seconden ingevuld.”

Het is niet duidelijk wanneer deze upgrade zal worden uitgerold naar het publiek van de Xbox Series X en Xbox Series S. Het zou in de komende maanden moeten zijn, maar tegen die tijd kan het worden aangepast en verbeterd. Deze huidige periode is immers de testfase.

READ  Hoe PS5- of Xbox Series X / S-gameplay op Twitch te streamen

Terwijl we wachten op meer informatie, kun je het laatste Xbox-nieuws, de laatste geruchten en lekken en de nieuwste Xbox-deals inhalen door hier te klikken of door een kijkje te nemen op de onderstaande links:

Written By
More from Vanessa Hale
Fix Xbox One-console maakt geen verbinding met pc via Bluetooth
Sommige gebruikers ondervinden problemen bij het aansluiten van de Xbox draadloze controller...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *