5 alternatieve mobiele games die je kunt proberen

PUBG Mobile & nbsp

Hoofdzaken

  • PUBG Mobile en Mobile Lite zijn vorige maand opgeschort in India
  • De game werkt nog steeds voor spelers in het land

PUBG Mobile, dat in 2018 wereldwijd werd gelanceerd, had een fenomenale schare fans met alleen al in India meer dan 175 miljoen downloads. Het was enorm populair, vooral onder de jonge generatie. Nu de Indiase regering de app in het land heeft verboden vanwege veiligheidsoverwegingen, hebben PUBG-fans geen andere keus dan deze te vervangen door andere niet-Chinese mobiele games.

Hoewel zowel PUBG Mobile als Mobile Lite vanaf 31 oktober offline zouden gaan in India, is de game vanaf nu nog steeds speelbaar. Maar raak niet te opgewonden, want het kan elk moment stoppen met werken. Hier zijn dus enkele PUBG-alternatieven die u kunt proberen.

PUBG-alternatieve mobiele games die je kunt proberen

  1. Garena Free Fire: Dit is een survival shooter-game waarin spelers hun startpunt kunnen kiezen met hun parachute en zo lang mogelijk in de veilige zone willen blijven. Je kunt squadrons van maximaal 4 spelers maken en de plicht beantwoorden en je vrienden naar de overwinning leiden.
  2. Fortnite: Fortnite is ontwikkeld door Epic Games en lijkt veel op PUBG Mobile. Het is beschikbaar in verschillende spelmodi voor elk type speler. Je kunt het spelen op mobiel, PlayStation 4, Xbox One, pc, Mac en Switch.
  3. Battlelands Royale: Dit is alleen een Battlelands Royale-game voor mobiel. Met een verscheidenheid aan wapens kun je je schietvaardigheid perfectioneren en de beste vechter van de stad worden. Kies jij de sluipschutter, jachtgeweer, geweer of pistool?
  4. Infinity Ops Sci-Fi: Met hoge graphics, geluid en interactieve gameplay is Infinity Ops Sci-Fi een ander geweldig PUBG-alternatief dat beschikbaar is voor Android- en iOS-gebruikers.
  5. Battle Prime Online: Dit is een snelle third-person schietgame voor meerdere spelers met graphics op console-niveau op je mobiele apparaat. Deze strijd is gericht op superkrachtige helden met unieke vaardigheden, formidabel arsenaal en actie met een hoge adrenaline.
READ  Nevada versoepelt richtlijnen voor bijeenkomsten, kan invloed hebben op Vegas Golden Knights-spellen, fans in T-Mobile Arena

Voor het laatste technische nieuws, camerabeoordelingen, nieuws over laptopgames en gadgetrecensies op TimesNow

Written By
More from Eda Greene

Dadish 2 komt begin 2021 naar mobiel

Nathan Anderson 27 december 2020-19: 02 uur Dadish, het schattige spel met...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *