5 apps die het proberen waard zijn – nog een ding

De Apple TV heeft, net als de MacBook en de iPhone, zijn eigen speciale app store. Het is mogelijk om verschillende applicaties te downloaden om bijvoorbeeld je favoriete content te bekijken.

Maar welke apps zijn het proberen waard in 2020? In dit artikel zetten we er vijf voor je op een rij!

# 1 Streamingservices op uw Apple TV

Streamingdienst (Afbeelding: Apple / Netflix)

Weinig mensen zullen het niet gebruiken: streamingdiensten. Het maakt niet uit of je Netflix of Amazon Prime Video gebruikt, ze zijn allemaal beschikbaar voor je Apple TV. Het is voor de meeste mensen dan ook een reden om het product in huis te halen.

In Nederland zijn naast bovengenoemde diensten ook Disney +, NLZIET, Pathé Thuis en Videoland te downloaden. Een goede tip is ook om de NPO-app op je Apple TV te zetten. Hierdoor is het mogelijk om eenvoudig naar bepaalde tv-programma’s te kijken.

# 2 Apple Arcade

Apple Arcade
Klik / tik voor groter (Afbeelding: Apple)

Zoals gezegd, zullen de meeste mensen een Apple TV kopen en er vervolgens inhoud op bekijken. Maar wist je dat het ook mogelijk is om games op het toestel te installeren?

Naast het aanbod van de App Store is het ook mogelijk om gebruik te maken van Apple’s eigen dedicated dienst: Apple Arcade. Met een abonnement van € 4,99 per maand krijg je toegang tot een collectie bestaande uit meer dan 100 verschillende titels.

Je hoeft niet met de afstandsbediening te rommelen om games te spelen. Het is mogelijk om een ​​PlayStation 4- of Xbox One-controller aan te sluiten.

READ  Voltooi de applicatie terwijl u onderweg bent

# 3 YouTube voor Apple TV

macOS Big Sur YouTube 4K 16x9
Logo (Afbeelding: Apple, montage: OMT)

Als je de Apple TV in je woonkamer hebt staan, moet je zeker de YouTube-app proberen. Het platform biedt al jaren meer dan alleen kattenvideo’s en dubbele regenbogen. Naast het feit dat producties steeds professioneler worden, staan ​​er ook complete documentaires op het platform.

Het maakt niet uit wat je graag kijkt op het platform, de app is zeker een aanrader!

# 4 Apple Music / Spotify

Apple Music iOS 14 muziek-app icoon 16x9
Muziek (Afbeelding tegoed: Apple-bewerking: OMT)

Het maakt niet uit welke dienst je gebruikt, maar het is best handig om een ​​muziekstreamingdienst op je Apple TV te installeren. De kans is groot dat je een paar goede boxen gebruikt om de audio van je televisie af te spelen.

Wat dat betreft is het best fijn om via je televisie je favoriete muziek aan te kunnen zetten. Of je nou aan het koken bent of een dutje wilt doen met rustige muziek op de achtergrond: alles is mogelijk!

# 5 NASA voor Apple TV

NASA
Het logo (Afbeelding: NASA)

Een persoonlijke favoriet die niet voor iedereen is weggelegd. Maar wie enigszins geïnteresseerd is in ruimtereizen, zal zich met de NASA-app zeker een plezier doen. Naast het laatste nieuws geeft deze applicatie je ook prachtige beelden, het is mogelijk om NASA TV te volgen en live stream beelden te bekijken vanuit het ISS.

Er zijn tal van applicaties beschikbaar voor de Apple TV. Daarom willen we graag een nieuwe lijst samenstellen met de lezers van OMT! Laat ons in de comments weten wat jouw favoriete app is en waarom!

READ  Samsung Galaxy A71 krijgt nu de Android 11-update in Nederland

More from Madison Garrett

HarmonyOS 2.0 bèta: zo ziet Huawei’s Android-vervanging eruit

Huawei is begonnen met het uitrollen van de HarmonyOS 2.0-bèta. Deze testversie...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *