5 Ball Kandidaten in de Detroit Lions vs Packers Game

Vorige week hebben jullie allemaal met een vrij overweldigende meerderheid op Penny Sewell gestemd als de winnaar van het spel, waarbij TJ Hockenson de enige andere kandidaat was met een gevecht. deze week Detroit Lions Het werd uiteindelijk gebombardeerd, maar het zag er maandagavond bijna drie volledige kwartalen niet zo uit. Laten we eens kijken naar enkele van de pluspunten:

Frank Rajno

PFF-kwaliteit: 74,4

Ragnow toonde zijn aanwezigheid op maandagavond en maakte de weg vrij voor Jamal Williams en Dandre Swift tegen Weak. inpakkers Voor de PFF 90.9 (!!) afspeelblokkerende toonhoogte. Evenzo was hij over het hele veld ook in passerende posities, greep een harde zak voor Jared Goff en maakte dergelijke acties op het veld:

Quintess Siphos

Statistieken: 4 vangsten, 63 yards, 1 TD
PFF-kwaliteit: 65.9

Cephus had een landelijk uitgezonden afstudeerfeest waar de wereld zijn naam leerde kennen en waarschijnlijk aannam dat hij de nummer één ontvanger van de Lions was na het optreden van maandagavond. Hij ging vroeg aan het werk met een paar grote schoten en bleef Kevin King de hele nacht pesten, inclusief bijna naar beneden gaan met deze bal die Odell Beckham Jr. in zijn schoen schudde:

Cephus stapte op toen de Lions hem het meest nodig hadden, een schitterende prestatie in de vorige vijfde inning die steeds beter wordt.

Charles Harris

Statistieken: 3 stuks, 1 zak
PFF-kwaliteit: 79,5

Harris verdiende eindelijk enige erkenning en verdiende zijn eerste reguliere seizoensontslag als de Detroit Lion. Hij en de rest van de edge-racers bezorgden Aaron Rodgers de hele nacht hoofdpijn in wat een van de meest succesvolle pogingen was om Rodgers in het recente geheugen van Lions op te sluiten. De lopende verdediging was niet geweldig, maar het was meer aan de binnenkant dan aan de rand.

READ  Avatar Legends tabletop RPG lanceert Kickstarter met een trailer

AJ Parker

Statistieken: 4 balstukken
PFF-kwaliteit: 71,8

Misschien is het een goede zaak dat je Parker niet vaak hoorde callen toen Aaron Rodgers de verdediging verloor in zijn beste twee hoeken. UDFA van Kansas staat Blijf de verwachtingen overtreffen. Niemand was perfect op die middelbare school gisteravond, maar Parker hield stand toen hem werd gevraagd meer aan te pakken dan verwacht en verscheen ook in de lopende verdediging.

TJ Hawkinson

Statistieken: 8 vangsten, 66 yards, 1 TD
PFF-kwaliteit: 81,5

In dit tempo begin ik het gevoel te krijgen dat het moeilijk zal worden om TJ Hockenson regelmatig uit de wedstrijdbal te krijgen. Hockenson blijft de enige vaardigheidsspeler in dit team. Jared Goff vond het leuk en dat blijkt.

stemmen

Wie krijgt de tweede week van de leeuwen wedstrijdbal?

  • 13%

    Quintess Siphos

    (64 stemmen)

  • 42%

    TJ Hawkinson

    (203 stemmen)


483 stemmen in totaal

stem nu

More from Madison Garrett

Wil je een regenboog achtervolgen? Het is net zo eenvoudig als het downloaden van een nieuwe app

HONOLULU (HawaiiNewsNow) – Terwijl hij op de H-1 reed, wilde Paul Cynn...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *