5 beste casual computerspellen

De woorden “pc” en “casual” worden vaak niet in dezelfde zin uitgesproken, maar er is een bloeiende gemeenschap voor hen.

Als je geïnteresseerd bent om je voeten nat te maken in de wereld van casual pc-games, kun je hier 5 proberen.

Planten tegen vreemde wezens

Eenvoudige en bedrieglijk eenvoudige casual gameplay, PvZ geeft je de controle over planten en verdedigt je huis tegen zombieaanvallen.

Je kunt een verscheidenheid aan planten krijgen, die elk hun eigen unieke vermogen hebben. De zombie is echter hetzelfde. Haal levels terwijl je golven van zombies overleeft en je krijgt de kans om het kwaadaardige meesterbrein Dr. Zomboss.

Vallen jongens

Fall Guys is een Wipeout waarbij je voor alle anderen de finish moet halen. Het is een informele multiplayer-ervaring die beter kan worden gespeeld na een lonende ronde Joker SSGAME350.

De verschillende hindernissen maken de zaken een stuk interessanter, maar om door te gaan moet je tot een afnemend aantal in aanmerking komende deelnemers behoren.

Tussen ons

Een tophit die op verschillende apparaten te spelen is, waaronder smartphones, Nintendo Switch en natuurlijk de pc. Het is een spel waarbij jij en de anderen vastzitten in een ruimteschip en je moet uitzoeken wie de moordenaar is voordat ze allemaal sterven.

Een spel tussen ons wordt gespeeld met mensen van over de hele wereld, maar je kunt het ook met vrienden spelen.

Brak

Als je ooit pachinko hebt gespeeld, zul je Peggle geweldig vinden. Het heeft dezelfde verslavende mechanismen: laat de bal vallen en verwijder zoveel mogelijk blokken om naar het volgende niveau te gaan.

De power-ups maken de levels nog interessanter, evenals de verschillende personages die je zullen vergezellen naarmate het spel vordert.

Verborgen door de tijd

Speel virtueel verstoppertje en vind het object in een panoramische scène. Het klinkt eenvoudig genoeg, maar je hebt een scherp oog en geduld nodig.

READ  Yakuza: Like a Dragon systeemvereisten onthuld: dit is wat je nodig hebt om op pc te spelen
Written By
More from Max Mcgee

Green Bay Packers willen “de deur naar beneden duwen” en teruggaan naar de Super Bowl

Aaron Rodgers en de Green Bay Packers proberen voor het eerst sindsdien...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *