5 beste offline mobiele games voor Android

Mobiele games op smartphones worden elke dag bijgewerkt met nieuwe graphics en nieuwe mechanica. Maar een ding dat uit nieuwe games wordt verwijderd, is de mogelijkheid om ze offline te spelen. Hier hebben we dus een aantal offline mobiele games voor Android die je kunt spelen zonder een gegevensverbinding.

Schaduwgevecht 2

Shadow fight 2 is een vechtgame met een totaal andere aanpak. Ik heb nog nooit zo’n vechtgame gespeeld, er zit een verhaallink in de gameplay. Je krijgt een heel lange verhaalgebaseerde campagne die maanden kan duren. Er zijn ook online duelwedstrijden, maar je kunt de campagne ook offline spelen.

Downloaden

GT Racing 2

Als je van racegames houdt, dan is GT Racing 2 de beste game voor jou met de echte auto-ervaring. U kunt de autoweergave omschakelen naar de dashboardweergave die de exacte cockpit van een raceauto simuleert. Deze game is volledig offline met een paar online functies als je wilt. Dit is echt een verslavend racespel voor Android als je van racegames houdt.

Downloaden

Alto’s Odyssey

Alto’s Odyssey is een indiegame met rustgevende muziek die je meeneemt naar een heel andere ervaring. Deze game is een indiegame met een zeer verslavende gameplay zonder einde. Er zijn campagnes in het spel, maar de eindeloze modus is degene die je de beste ervaring geeft.

Downloaden

Minecraft

Minecraft is een rollenspel dat technisch gezien geen einde heeft, je kunt het voor altijd spelen. Zodra je de campagne start, is het zo verslavend dat je het spel niet meer kunt verlaten. De game is gratis te proberen, maar je moet de game kopen voor ongeveer Rs. 500. De game wordt bijna elke maand geleverd met een heleboel nieuwe functies en updates, dus hij raakt nooit verouderd.

READ  Android 12.1 brengt na bijna 5 jaar een nieuwe AOSP-achtergrond

Downloaden

Crossy Road

Als je van die indiegames houdt die je op je telefoon kunt spelen met tikken en vegen, dan is alleen Crossy Road de beste game voor jou. The Crossy Road is een game die wordt geleverd met een lange eindeloze gameplay met tonnen inhoud, waaronder personages en werelden. Er zijn zelfs Disney-personages en werelden, dus je kunt geen genoeg krijgen van het spelen van die oude personages.

Downloaden

Stilgelegd

Deze games zijn de beste offline mobiele games die je op je smartphone kunt krijgen om je bezig te houden. Deze spellen zijn gratis en offline om ze te spelen wanneer je maar wilt, zonder je zorgen te maken over de gegevensverbinding.

More from Madison Garrett

Zynga onthult Snapchat-exclusieve sociale cheat-videogame – The Hollywood Reporter

mobiele gaming gigant Zynga Vrijdag onthulde het Vernieuwen, een sociale cheat-game voor...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *