5 dingen om te vragen over de slimme luidspreker

De nieuwe Nest Audio is de vlaggenschip slimme luidspreker van Google Home, die de oorspronkelijke release uit 2016 vervangt.

Juan Garzon / CNET

De Google Home Smart Speaker kan je niet overal bij helpen, maar kan mogelijk meer doen dan je verwacht. De meeste mensen weten dat je ze kunt vragen om muziek af te spelen, de weersvoorspelling te lezen of een timer of alarm in te stellen. Maar hoe zit het met vragen waar u uw autosleutels heeft achtergelaten? Of een bestelling plaatsen bij een café in de buurt? Ik wed dat je niet wist dat Google Home dat ook kon. Blijf lezen, want er is veel waar het vandaan kwam.

In tegenstelling tot Alexa van Amazon hoeft u niets te downloaden of te installeren om functionaliteit toe te voegen aan de Google-startpagina. Er worden voortdurend nieuwe functies toegevoegd achter de schermen, en meestal is alles wat u hoeft te doen om ze te gebruiken slechts een vraag. (“ Hey Google, ik heb bijvoorbeeld een suikerkoekjesrecept nodig. ”) Andere trucs, waaronder enkele van deze tips, koppel gewoon een bestaand account aan Google Home (wat, zoals je snel zult zien, supergemakkelijk en is aan het zijn).

Bewaar uw vragen dus tot het einde, want de kans is groot dat u Google Home moet vragen over deze vijf dingen die het verrassend kan beantwoorden.

Als je een tegeltracker aan je sleutels hebt gekoppeld, kun je deze met je stem laten overgaan zodra je hem aan Google Home hebt gekoppeld.

Vloertegels

Vraag waar zijn de sleutels van uw verloren auto

Er zijn twee manieren om Google Home uw autosleutels te laten vinden, afhankelijk van of u een tegeltracker gebruikt. Als je dat niet doet, zeg dan de volgende keer dat je je sleutels in een la legt of ergens anders dat je normaal niet zou verstoppen: ‘Hey Google, onthoud dat ik mijn sleutels onder de gootsteen heb gelegd [or wherever you put them]. Als je het de volgende keer niet kunt vinden, zeg je ‘Oké, Google, waar heb ik mijn sleutels bewaard’, en Google Home zal het je vertellen.

Als je een tegel-tracker aan je sleutelhanger hebt, nog beter. Google kan namens u contact met hen opnemen zodat u ze kunt vinden.

1. open de Google Home-app, Druk vervolgens op + Log in in de rechterbovenhoek en selecteer Het apparaat voorbereiden, Druk vervolgens op Werkt met Google.

2. Klik vergrootglas Typ in de rechterbovenhoek “boxen” en klik Tegel-logo Dit verschijnt onderaan de zoekbalk.

3. Log in op Tile zoals u dat in een browser zou doen en volg alle instructies op het scherm.

Nu kun je ‘Hé’ of ‘Oké, Google belt mijn sleutelhanger’ zeggen. [or whatever you’ve named the Tile attached to your keys]. Het volgende dat u weet, zullen uw sleutels rinkelen. Deze truc werkt voor alles waaraan je de tegeltracker hebt bevestigd, zoals schooltassen en huisdieren, noem maar op.

Starbucks-logo-tel-us-vlag-4553

Sla de wachtrij over en bestel je favoriete Starbucks-drankje via Google Home nadat je je accounts hebt gekoppeld.

Angela Lange / CNET

Bestel je favoriete Starbucks-drankje met je stem

De volgende keer dat je haast hebt en geen tijd hebt om te wachten op je koffiebestelling, geef je Google Home je Starbucks-bestelling en hij zal deze voor je plaatsen zodat je hem kunt ophalen wanneer hij klaar is. Deze tip vereist het koppelen van je Starbucks-account, daarvoor heb je de Google Assistent-app nodig.

1. Open Google Assistent-app En druk op Kompas icoon In de rechter benedenhoek.

2. Typ “Starbucks” in de zoekbalk en druk op Starbucks-logo Dit verschijnt onder aan de zoekbalk en tik vervolgens op Koppeling, Druk vervolgens op Accounts koppelen.

Als u niet op uw telefoon bij Starbucks bent aangemeld, moet u uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren, maar voor de meeste mensen moet alles automatisch worden gedaan. Zeg vanaf daar gewoon ‘hallo’ of ‘OK, Google praat met Starbucks’ en vertel het virtuele koffiezetapparaat wat je wilt bestellen.

Google Home kruiswoordpuzzel

Google Home is een geweldige woordtool en kan je ook helpen bij het oplossen van woordpuzzels.

Dell Smith / Cnet

Google Home is een woordenboek, thesaurus, rekenmachine en meer

De volgende keer dat je tv kijkt en een woord zegt dat je nog nooit hebt gehoord (zoals ‘gasconading’ of ‘coruscant’), zoek dan niet naar een woordenboek – vraag Google Home gewoon wat dat woord betekent. Oké, Google, wat is de definitie van “anomalie”? Of “Hey Google, wat betekent” indiscretie “? Hetzelfde als je een thesaurus, vertaling of woordspel-instructies nodig hebt (zie ons volledige artikel over All the Cool Things De Google Home-app kan hier de taal aan).

Ben je een woordexpert maar niet zo’n woord als het om wiskunde gaat? Je hebt ook toegang tot Google Home. U kunt de Google Home-pagina voor meer dan alleen een rekenmachine gebruiken: hij kan dagen, weken of jaren tellen; Maateenheden omrekenen Omgaan met afstanden en vele andere wiskundige bewerkingen (Bekijk ons ​​volledige artikel over alle Google Home Numbers kan hier klikken).

Laat Google Home je horoscoop lezen

U hoeft niet per se astrologie aan te schaffen om uw teken te horen. En als je de manier waarop Google Home de eerste keer de sterren leest niet leuk vindt, kun je het eenvoudig opnieuw proberen met een andere service. Zeg gewoon: “Hey Google, wat is mijn tag?” U ziet een lijst met horoscoopserviceproviders waarvoor u zich kunt afmelden.

IMG-3424 - transcriptie

Wat is jouw horoscoop? Vertel het Google Home en vraag om je horoscoop te lezen.

Dell Smith / Cnet

Bewapen jezelf met de grappen van je vader

Weet je wat een woordspeling tot een grap maakt, pa, toch? Hij is een vader. Boo. Als vader die van jongens houdt, ben ik altijd op zoek naar de volgende grote kreet. Je kunt vragen: ‘Hé’ of ‘Wel, Google, vertel me de grap van mijn vader’, maar wat betreft Cream de la Creme, zeg dan: ‘Praat met de beste grappen van mijn vader. ”

Google Home zit vol met allerlei verborgen en verrassende talenten. Ten eerste creëert het een Geweldige gameconsoleVooral als je van verhalende rollenspellen houdt. Of probeer iets voor de toekomst te plannen met een extensie Nieuwe planningsfunctie. Natuurlijk niet voor de meeste mensen. Het enige wat ze doen is naar muziek luisteren, dus zorg daar voor Stel het zo Voor de beste ervaring.

READ  Coronamelder is in 2020 de tweede meest gedownloade iOS-app van Nederland
More from Madison Garrett

Bekijk Browns vs. Texans: livestream, tv-kanaal, starttijd voor de NFL-wedstrijd van zondag

Door 2 kwartalen De Cleveland Browns en de Houston Texans zijn naar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *