PlayStation-spelers ontdekken de geheime PS5 DualSense-controller

De PS5 is sinds november uitgebracht, maar PlayStation-gamers op Reddit ontdekken nog steeds functies die velen over het hoofd zien. Met de Xbox Series X hebben Xbox-spelers geen modificatieperiode gehad, zowel omdat de gebruikersinterface van de Xbox Series X hetzelfde is als de gebruikersinterface van de Xbox One als omdat de Xbox Series X-console in wezen hetzelfde is als de Xbox One-console. Voor de PS5 heeft Sony niet alleen de gebruikersinterface van de PS4 volledig herwerkt, het heeft ook een geheel nieuwe console uitgebracht die zo anders was dat het de DualShock-naamgevingsovereenkomst van het bedrijf verbrijzelde. Met andere woorden, PlayStation-gamers leren nog steeds dingen over hun PS5. Als ik bijvoorbeeld de PS-toets op de DualSense-controller 10 seconden ingedrukt houd, wordt de controller uitgeschakeld.

Dit is niet de enige DualSense-functie die veel spelers negeren. Wist je dat je alle geluiden kunt dempen als je de mute-knop op de console een paar seconden ingedrukt houdt? Als dat niet het geval is, maak je geen zorgen, veel mensen op de PS5 Reddit-pagina hebben geen bewijs van een van deze functies, en dat komt omdat de PS5 deze informatie niet doorgeeft.

Het is natuurlijk zeer waarschijnlijk dat u al weet dat deze beide handige functies bestaan, maar aangezien de Reddit-post die ze allebei onthult bovenaan de pagina staat, is het veilig om aan te nemen dat de meesten van u die dit lezen niet op de hoogte zijn van een van deze snelkoppelingen, net als iedereen onder 400 mensen hebben gereageerd op de post.

Zoals altijd, kun je een paar opmerkingen achterlaten om ons te laten weten wat je ervan vindt of, als alternatief, me op Twitter raken Ha-ha-ha-ha Laat het me daar weten. Wist u van deze twee functies DualSense? In de tussentijd, voor meer berichtgeving over alles wat met de PS5 te maken heeft – inclusief het laatste nieuws, geruchten, lekken, deals, handleidingen, recensies en meer – klik op Hier Of scroll naar beneden naar de gerelateerde links hieronder:

READ  "UP beloofde Ram Raj, kreeg Gundaraj"

Tot , Reddit.

Written By
More from Aubrey Mason

Maharashtra kruist 3 Lakh Coronavirus-gevallen met 8.348 nieuwe gevallen in 24 uur

Maharashtra heeft nu 1,26,926 actieve gevallen. Mumbai: Maharashtra, de zwaarst getroffen staat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *