5 games om te downloaden onder 200 MB

PUBG Mobile en PUBG Mobile Lite mobiele games die begin september in India werden verboden, hebben een behoorlijke leegte achtergelaten onder gamers die fans zijn van het Battle Royale-gameplay-genre. Bovendien zijn drie zeer populaire PUBG Mobile-alternatieven, zoals Creative Destruction, Cyber ​​Hunter en Rules of Survival, ook verboden terrein in het land, waardoor het totale aantal opties dat spelers hebben op het gebied van royale gevechten wordt verminderd. Hoewel we eerder de beschikbare alternatieven voor PUBG Mobile in India hadden besproken na het verbod, is er nog steeds een groeiende vraag onder de gamingcommunity naar de beste royale games die offline kunnen worden gespeeld.

Offline battle royale-games zijn niet alleen relatief minder veeleisend in termen van geheugen en RAM-capaciteit in combinatie met andere high-end specificaties, maar ze kunnen ook gemakkelijk worden gespeeld zonder internetverbinding. Sommige van de Battle Royale-games op deze lijst, zoals ScarFall: The Royale Combat, zijn ook ontwikkeld door Indiase ontwikkelaars die beschikbaar zijn voor zowel Android- als iOS-apparaten. Daarom is hier zonder enige vertraging een lijst met offline games die vergelijkbare ervaringen bieden, zoals PUBG Mobile, die je zou moeten bekijken.

ScarFall: The Royale Combat

Scarfall is beschikbaar voor zowel Android als iOS en kan zowel offline als online worden gespeeld. Het biedt TPS (third-person shooter) en FPS (first-person shooter) gameplay met moderne voertuigen om snel rond te dwalen en een heel arsenaal aan wapens om tegenstanders uit de weg te ruimen. De game heeft met name meer dan lakh-downloads in de Google Play Store en de ontwikkelaars XSQUADS Tech zijn gevestigd in Surat, Gujarat. In-app-aankopen op ScarFall beginnen bij Rs. 10 en kan oplopen tot Rs. 3.000. Gebruikers hebben ook toegang tot een minimap in GTA-stijl in het spel om de eindbestemming te bereiken.

PVP-schietgevecht 2020

PVP Shooting Battle biedt ook online en offline spelmodi, hoewel de graphics niet zo prachtig zijn als PUBG Mobile. Er zijn echter veel kaarten beschikbaar en de game brengt elke week nieuwe offline uitdagingen en missies uit om je bezig te houden. Gebruikers kunnen ook nieuwe wapens kopen of de oude upgraden met de punten die ze tijdens missies hebben verzameld. Met name PVP Shooting Battle 2020 neemt een magere ruimte van 88 MB in beslag en is alleen beschikbaar voor Android-apparaten. Het wordt geleverd door MaxPlay Games die andere games zoals Archery Master en Sniper Assassin Shooting (FPS) in zijn collectie hebben.

Battleground’s Survivor: Battle Royale

De game Survivor: Battle Royale van The Battleground ziet er identiek uit als PUBG Mobile, maar is alleen beschikbaar voor Android en kan offline worden gespeeld. De mobiele game is 133 MB groot en heeft meer dan 1 lakh downloads in Google Play Store. Net als bij PUBG Mobile springen spelers uit een vliegtuig wanneer het spel begint en landen op het slagveld waar ze op zoek moeten naar wapens en andere uitrusting om te overleven.

Gratis overleven: vuurgevechten

De gratis survival: fire battlegrounds heeft een beoordeling van 4,2 op Google Play en de grootte bedraagt ​​slechts 34 MB. De game werkt probleemloos op low-end Android-smartphones en biedt ook PUBG Mobile Lite-achtige functies. Bij de landing op het slagveld moeten spelers wapens vinden die over het veld zijn verborgen om vijanden te verslaan. Ze kunnen een verscheidenheid aan wapens vinden uit moderne wapencategorieën zoals machinegeweren, pistolen, sluipschuttersgeweren, jachtgeweren en meer. The Free survival: fire battlegrounds heeft ook een verhaalmodus.

Swag Shooter

De Swag Shooter is ook ontwikkeld door de Surat, Gujarat-gebaseerde XSQUADS Games die alleen beschikbaar is voor Android-apparaten. De mobiele game is 68 MB groot en heeft alle traditionele kenmerken van een Battle Royale-game. Bovendien krijgen spelers speciale krachten zoals stormoverleving en vijanddetector na het ontgrendelen van de ‘Swagger’-titel. Net als ScarFall biedt Swag Shooter TPS (third-person shooter) en FPS (first-person shooter) gameplay.

READ  Hoe kijk je vanavond naar Bruins-Lightning Game 1 - NBC Boston
Written By
More from Eda Greene

Telegram was in januari de meest gedownloade niet-gaming-app

Gepost door Ola Ric op 8 februari 2021 | Afbeelding tegoed: NBC...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *