5 geweldige games komen in november 2020

PlayStation 4: 5 geweldige games die in november 2020 verschijnen

Terwijl de PlayStation 5 in november 2020 voet aan de grond zet in de gamewereld, verschijnen er ook aardig wat geweldige PlayStation 4-games. Maar welke zijn precies het proberen waard?

In dit artikel zetten we 5 geweldige titels voor je op een rij. Ze kunnen allemaal worden gespeeld in november 2020, maar zijn niet gerangschikt. Naar onze mening zijn ze allemaal even geweldig.

# 1 Assassin’s Creed: Vahalla

 • Datum van publicatie: 10 november 2020
 • Genre: RPG
 • Ontwikkelaar: Ubisoft

Ubisoft keert in november terug met de nu iconische Assassin’s Creed-serie. Dit keer worden we door de ontwikkelaar meegenomen naar het Vikingen-tijdperk, waar jij als speler de rol aanneemt van Eivor, een Viking die zich in de strijd tussen de Assassins en de Tempeliers bevindt. Het spel speelt zich af in 823 na Christus tijdens de grote invasie van de Viking in Groot-Brittannië. Een geweldige setting die de serie mogelijk in een heel ander daglicht stelt.

# 2 DIRT 5: geweldige racegame voor de PlayStation 4

 • Datum van publicatie: 6 november 2020
 • Genre: Racen
 • Ontwikkelaar: Codemasters

Tijd om de velgen te bedekken met een glanzende laag modder en het gaspedaal volledig in te trappen. DIRT 5 is de veertiende game in de Colin McRae Rally-serie en de achtste game die de DIRT-titel draagt. Naast de spannende evenementen in Arizona, Brazilië, Marokko, Italië, New York en Noorwegen, is het ook mogelijk om een ​​carrièremodus te spelen. Dit keer neem je het op tegen Bruna Durand: de absolute kampioen in de rallywereld.

# 3 Yakuza: als een draak

 • Datum van publicatie: 13 november 2020
 • Genre: RPG
 • Ontwikkelaar: Ryu Ga Gotoku Studios

Yakuza: Like a Dragon is de achtste hoofdeditie van de Yakuza-serie en werd eerder dit jaar in Japan uitgebracht. Deze versie van de games zou al in januari gespeeld kunnen worden, maar zal deze maand ook internationaal uitgebracht worden. Dit keer speel je niet in Tokyo of Kamurocho, maar ga je uit je dak in de wijk Yokohama van Isezaki Ijincho. Naast de verandering van locatie heb je dit keer niet met Kazuma Kiryu te maken, maar met Ichiban Kasuga. Na 18 jaar te hebben gediend, wil hij maar één ding: zijn persoonlijke doel bereiken en een held worden. Veranderen van voedsel is iets om te eten en we denken dat dit met Yakuza: Like a Dargon heel goed zal werken.

# 4 Marvel’s Spider-Man: Miles Moralies ook op de PlayStation 4

 • Datum van publicatie: 19 november 2020
 • Genre: Actie avontuur
 • Ontwikkelaar: Insomniac Games

Marvel’s Spider-Man wordt beschouwd als het beste superheldenspel ooit gemaakt. Het is dan ook logisch dat de hype rondom de eerste grote uitbreiding van de game groot is. Spider-Man: Miles Morales pikt het verhaal op waar de originele games ons achterlieten. Volgens Miles zijn we op zijn ontdekkingsreis naar zijn hervonden krachten en moeten we ervoor zorgen dat het besneeuwde Manhattan veilig blijft. Dit is een typisch geval van meer van hetzelfde en daar kunnen we in dit geval alleen maar enthousiast over zijn.

# 5 Call of Duty: Black Ops Cold War

 • Datum van publicatie: 13 november 2020
 • Genre: Eerste-persoon schieter
 • Ontwikkelaar: Treyarch Studios

Na het enorme succes van Call of Duty: Modern Warfare, kunnen we nauwelijks anders dan enthousiast zijn over het volgende deel. Op 13 november keert de geliefde Black-Ops-serie terug in een Koude Oorlog-setting. Spelers krijgen toegang tot een spannende campagne, kunnen wild worden in de multiplayer-modus en kunnen dit jaar weer aan de slag met de Zombies-modus. De game zal verschijnen op de PlayStation 5, maar zal ook beschikbaar zijn op de PlayStation 4.

Meer PlayStation 4?

Wil jij ondanks alle hype ook blijven genieten van alles wat de PlayStation 4 te bieden heeft? Bekijk dan zeker onze overzichtspagina met het meest recente nieuws, recensies en handige tips en trucs!

De pagina is te bezoeken via deze link.

Reageer op artikel:

PlayStation 4: 5 geweldige games die in november 2020 verschijnen

READ  De EU-leiders zijn het eens over een baanbrekend economisch stimuleringsplan
Written By
More from Aubrey Mason

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *