Dit zijn de gratis Xbox Games with Gold voor november 2020

Kruip in de huid van een wraakzuchtige geest met de kracht om schaduwen te beheersen. Aragami is opgeroepen door een gevangen meisje in het fort van Kyuryu, dat vol vijanden is. Jouw missie is om haar te bevrijden en de tirannie van de vijandelijke troepen te breken. Door schaduwen te manipuleren kun je ongezien door de verschillende omgevingen navigeren en zo een stap dichter bij de overwinning komen.

Aragami: Shadow Edition is gratis te downloaden naar je Xbox van 1 tot 30 november 2020.

Er is meer aan de hand onder water dan u misschien denkt. Dat geldt ook voor de gekke multiplayer-shooter Swimsanity !. In de game kun je de gekste bazen bevechten, uitdagingen voltooien en meer in coöp met maximaal vier spelers, terwijl je ook tegen elkaar strijden.

De game biedt platformonafhankelijke gameplay, zodat je letterlijk kunt vechten met alle spelers van over de hele wereld. Het resultaat is een onderwaterballet waarbij de kogels om je heen vliegen!

Swimsanity! kan gratis worden gedownload tussen 16 november en 15 december.

Als je meer van serieus fotograferen houdt, is Full Spectrum Warrior iets voor jou. Deze game begon als trainingshulpmiddel voor het Amerikaanse leger, maar groeide uit tot een volwaardig videospel. Met de real-time tactiektitel kun je realistisch vechten als Squad Leader, terwijl je verschillende teams bestuurt. Overal is gevaar en je moet je teams tot leven brengen door de vijandelijke zones.

Lukt het jou om alle soldaten in één stuk door de missie te loodsen en tegelijkertijd tot acht personages te besturen? Of kies je ervoor om het avontuur in coöp voor 2 spelers te beleven?

READ  Download de ABC 7 Chicago-apps

Je kunt Full Spectrum Warrior gratis downloaden tussen 1 en 15 november.

Iedereen kent Indiana Jones. Maar LEGO Indiana Jones is misschien niet bij iedereen bekend. Het LEGO-spel laat je als Indy de originele films doorlopen en kent alle belangrijke scènes die je je kunt herinneren.

Niet alles werkt echter zoals in de films. De LEGO-spellen hebben een uniek gevoel voor humor dat in elk spel tot uiting komt. Het kan dus zo zijn dat Indy ineens aan het friemelen is of dat je zelf even moet pauzeren omdat je moet bijkomen van het lachen.

LEGO Indiana Jones is gratis tussen 16 november en 30 november.

More from Madison Garrett
Beste Prime Day-gamingdeals: Top Switch-games met korting tot $ 40 bij Amazon
Dit verhaal maakt deel uit van Amazon Prime Day, CNET’s gids over...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *