5 oudere games die nog steeds het spelen waard zijn

No Man’s Sky

Hoewel deze game een beetje matig begon, heeft No Man’s Sky zich in de loop der jaren een weg gebaand naar een geweldige game. Niet alleen dat, No Man’s Sky is een spel als geen ander. Je hebt toegang tot letterlijk eindeloze planeten in een ronduit bizar groot universum.

De beelden die je ziet in No Man’s Sky zijn revolutionair en je hebt nog nooit zoiets gezien. In feite is No Man’s Sky zo groot dat veel mensen niet eens weten dat je met honderden en misschien wel duizenden anderen op één server speelt, omdat je bijna nooit iemand anders tegenkomt.

Een andere reden waarom No Man’s Sky nog steeds de moeite waard is om te spelen, is dat er een enorme update op komst is die een hoop nieuwe inhoud zal brengen. De game krijgt onder andere nog meer en grotere planeten en wordt wat soepeler om te spelen. De game is de afgelopen vier jaar enorm gegroeid en is zeker het spelen waard.

World of Warcraft

De eerste versie van World of Warcraft kwam uit in 2004 en de game werd al snel erg populair. Niet alleen na de release, maar ook 16 jaar later wordt de game nog veel gespeeld. World of Warcraft is een van de meest gespeelde games van het afgelopen decennium en dat is zeker niet zonder reden. In deze magische wereld heb je eindeloze mogelijkheden.

World of Warcraft is tijdloos en ondanks dat is de game misschien een beetje verouderd is nog steeds een erg goed spel. Dat alleen al is in principe reden genoeg om het te gaan spelen, maar er komt ook een nieuwe uitbreiding van het spel. World of Warcraft Shadowlands zou eigenlijk in oktober van dit jaar uitkomen, maar werd uiteindelijk toch verplaatst. Dit brengt een aantal grote veranderingen en verbeteringen met zich mee. World of Warcraft is na al die jaren nog steeds een goudmijn en zal dat heel lang zo blijven.

READ  Beste Minecraft Bedrock-video-instellingen 2021

The Elder Scrolls V: Skyrim

Skyrim is ook erg oud geworden, maar voor de rest valt er niets uit het spel te halen. Hoewel het er allemaal een beetje oud uitziet en de game dat zeker doet fouten Skyrim is nog steeds een van de beste RPG’s buiten. Het verhaal van de game is zo goed dat het na negen jaar nog steeds absoluut de moeite waard is.

Niet alleen de verhaallijn in Skyrim is fantastisch, maar ook de eindeloze zijmissies, waarvan er één bijna net zo goed is als het hoofdverhaal. In Skyrim moet je het looks wennen aan het spel, maar als je er eenmaal in zit, kun je bijna niet meer stoppen. Wij vinden dat je toch niet moet aarzelen, want Skyrim wordt nog steeds aanbevolen. Speel het nu het nog kan!

Baldur’s Gate 2

Baldur’s Gate-spellen zijn heel anders dan de meeste RPG’s, maar doen zeker niet onder voor de rest. Ze zorgen voor een fantastische ervaring in een magische wereld. Baldur’s Gate 2 is een uniek spel dat, ondanks dat het 20 jaar oud is, het nog steeds waard is.

Misschien de gameplay niet meer zo fantastisch als de games van vandaag, maar de verhaallijn maakt de game geweldig. Daarnaast is Baldur’s Gate 3 in de maak en is het zelfs mogelijk om Early Access tot de game te krijgen. Dus als je Baldur’s Gate 2 eenmaal hebt gespeeld, krijg je snel het vervolg waar anderen al 20 (!) Jaar op hebben gewacht. Wat wil je nog meer?

READ  Google Stadia zal dankzij deze verbetering veel minder data gebruiken

Team Fortress 2

Een van de meest populaire Steam-spellen van het afgelopen decennium is Team Fortress 2. Deze eerste-persoon schieter is een zeer gerespecteerd spel onder pc-gamers en wordt nog steeds veel gespeeld. Hoewel de game zijn meest populaire tijd heeft gehad, krijgt TF2 nog steeds updates en wordt het dus nog steeds beter.

Team Fortress 2 is een ongelooflijk unieke schutter, waarin je de mogelijkheid hebt om een ​​grote verscheidenheid aan personages en tactieken te gebruiken. Het spel verveelt nooit en dat toont maar weer aan waarom het na maar liefst dertien jaar nog steeds wordt gespeeld.

Van welke andere oude games hou je nog steeds? Laat het ons weten met een opmerking!

Written By
More from Aubrey Mason

Dit Geralt-standbeeld van $ 250 is zeker een look

Netflix presenteert nu Voorbestellingen Voor een 10,6 inch hoog harsbeeldje dat een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *