5 Star Wars-spellen die je kunt spelen als je van Obi-Wan Kenobi houdt

Lucas Film Obi-Wan Kenobi Het is eindelijk klaar op Disney+, met Andor Volgende in de pijplijn voor Star Wars Voorrecht op streamer. Fans van de tv-serie kunnen echter hun volgende galactische oplossing krijgen via een groot aantal solide games.

De Star Wars-licentie werd onlangs misbruikt en verspild omdat hij was vastgeketend aan game-uitgever EA, maar games uit de pre- en post-Disney-tijdperken maakten de weg vrij voor een aantal leuke en gedenkwaardige videogames. Klassieke RPG zoals Ridders van de Oude Republiek zijn rijke avonturen voor enthousiaste fans, maar sommige recente berichten zijn ook hartelijk ontvangen door fans en hebben geholpen om de Star Wars-gamecatalogus te diversifiëren.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Respawn Entertainment, de interne ontwikkelaar van uitgever EA, was de eerste Star Wars-game onder de controle van de eerste die bij de lancering stopte met landen. Onder deze spellen, Star Wars Jedi: Fallen Order Misschien wel het meest in lijn met de nieuwste Disney+-serie. Het verhaal draait tussen Aflevering drie – Wraak van de Sith En de Aflevering vier – Een nieuwe hoop Met de originele hoofdpersoon, Jedi Padawan Cal Kestis, terwijl hij probeert te ontsnappen uit het rijk voordat hij onvermijdelijk met hen in aanraking komt.

Cal is best schattig, maar hij schittert met zijn ondersteunende cast naarmate het verhaal vordert en de gameplay een solide basis is van actie-avontuur, Metroidvania en Souls-achtige elementen. Fans moeten zeker op haar letten vervolg volgend jaar, Grootvader: Overlevende.

Star Wars Jedi: Fallen Order Nu verkrijgbaar bij PlayStation 4, PlayStation 5en Xbox One en Xbox Series X | S en pc.

Star Wars Battlefront II

klassiek front De games worden vaak beschouwd als een van de beste Star Wars-games die de franchise heeft geproduceerd. Het was eerst interessant om te horen dat ontwikkelaar DICE (slagveld De serie) was verantwoordelijk voor de herstart, maar de goodwill brokkelde al gestaag af toen de eerste game uitkwam. EA en DICE Battlefront II Het deed het nog erger en kreeg een van de meest iconische lanceringen in de geschiedenis van videogames.

De ontwikkelaars van DICE moeten echter de eer krijgen om de komende twee en een half jaar DLC toe te voegen en op te poetsen (en microtransacties te verwijderen) tot een echt solide spel. Singleplayer-modi van de third-person shooter/actiegame zijn levensvatbaarder geworden en multiplayer heeft meer diepgang en toegang gekregen, waardoor het een goede game is geworden die uitgebracht had moeten worden.

Star Wars Battlefront II Nu beschikbaar op PS4, X-Boxen de computer.

Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast

Close-up van een personage met een lichtzwaard in Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast.

Hoewel het in sommige opzichten zeker gedateerd is, Star Wars Jedi Knight: Jedi Outcast II Het is een van de meest nostalgische Star Wars-games. In sommige opzichten heeft het echt vooruitgeschoven hoe de lichtzwaardgevechten en de fysica van de realtime ergonomie in deze games werken.

Jedi OutcastVolgt het verhaal van Kyle Katarn – een personage dat lang opzij is gezet in Lucasfilm legendes chronologie – later –Terugkeer van de Jedi heelal. De gevechten zijn zwaar naar de huidige maatstaven, maar degenen die willen duiken in het verleden van gaming-generaties, moeten veel plezier beleven aan dit originele verhaal en acrobatische gevechten. Jedi Outcast Het is sindsdien bewaard gebleven dankzij Aspyr-poorten voor moderne apparaten.

op moderne platforms, Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast Nu beschikbaar op PS4, Xbox en Nintendo Switchen de computer.

Star Wars: Ridders van de Oude Republiek / Ridders van de Oude Republiek II

Gesplitste afbeelding van de KotOR en KotOR II cover art.

Het wordt vaak beschouwd als een van de beste RPG’s ooit, om nog maar te zwijgen van Star Wars, BioWare en Obsidian Entertainment’s Star Wars: Ridders van de Oude Republiek De spellen werden goed ontvangen. gelijk aan het bovenstaande Jedi OutcastBeide spellen werden weggeduwd van de hoofdlijn en naar binnen legendes – Naast de mechanica van het spel, die weliswaar hun leeftijd laat zien.

De Dungeons & Dragons-stijl van RPG met Star Wars-thema zal echter een rekbaar, uitgestrekt avontuur zijn voor die-hard fans. Het bevat enkele van de meest meeslepende teksten in elk Star Wars-spel, en de mogelijkheid om je eigen Jedi of Sith te maken, maakt dingen nog leuker en meeslepender. Aspyr heeft wederom geholpen om deze games naar moderne apparaten te brengen, en het team zit ook bovenop de aankomende game Ridders van de oude republiek nieuwe editie Voor PS5 en pc.

op moderne platforms, Star Wars: Ridders van de Oude Republiek En de Ridders van de Oude Republiek II – Sith Lords Nu beschikbaar op X-BoxSwitch, pc en mobiel.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Voor een veel lichtere, maar nog steeds ongegeneerde Star Wars-game, de nieuwste Traveller’s Tale LEGO Star Wars: The Skywalker Saga U zult zeker tevreden zijn voor een leuke en informele ervaring. Er valt niet veel te zeggen over het uitgangspunt van de game, aangezien de ontwikkelaar bestanden installeert Puzzel spelletjes Formule voor videogames en nieuwe verf met Star Wars-thema.

Spelers kunnen massa’s personages uit de hele franchise ontgrendelen en door levels spelen die het geheel overspannen Skywalker SagaVerhalen. En zoals bij elke Lego Game, Star Wars of niet, de andere helft van het plezier zit in het verslavende multiplayer-spel.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Nu verkrijgbaar bij PS4En de PS5en Xbox en XSX | S, Switch en pc.

Alle zes afleveringen van Lucasfilm’s Obi-Wan Kenobi Nu beschikbaar om te streamen op Disney+. Kijk voor meer content om op je streamingapparaat te bekijken op Wat is er nieuw in Disney +.

Aanbevelingen van de redactie
READ  Animal Crossing: New Horizons wordt steeds gedetailleerder
More from Madison Garrett
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *