Jagers: download het jachtreglement voor elanden, herten en antilopen 2022 online

Jagers: download het jachtreglement voor elanden, herten en antilopen 2022 online

Vanwege de problemen met de wereldwijde toeleveringsketen van de pers, is de Wyoming Department of Fish and Game niet in staat om een ​​postorderbrochure van de 2022 Antilope, Deer, and Elk Hunting Regulations aan alle vergunninghouders te verstrekken. Jagers zullen nodig hebben Download het reglement online En ofwel een zelfkopie afdrukken of de brochure opslaan op hun mobiele apparaat.

“De regels zijn snel en gemakkelijk te downloaden naar elk apparaat en kunnen – als je wilt – worden opgeslagen en afgedrukt vanaf de website van de administratie”, zegt Sarah DiRenzo, public information officer van Game and Fish. “We begrijpen dat dit een belangrijke verandering is ten opzichte van de manier waarop de afdeling in het verleden regelgeving heeft kunnen presenteren, maar we zijn vastbesloten om iedereen te helpen de informatie te krijgen die ze nodig hebben voor een leuke, veilige en legale achtervolging.”

Game and Fish zal vissers met een vergunning voor 2022 ook een digitale kopie van de regelgeving e-mailen. Vissers kunnen ervoor zorgen dat ze hun digitale lijsten doorkrijgen Abonneer u op de e-maillijst “Regelgeving” en het gebruik van een geldig e-mailadres bij het aanvragen van licenties.

Vanwege de langdurige aard van leveringsproblemen, weet de afdeling niet hoe wereldwijde tekorten de beschikbaarheid en hoeveelheid gedrukte voorschriften in de toekomst zullen beïnvloeden.

Het Reglement voor de jacht op elanden, herten en antilopen 2022 kan nu worden gedownload.

READ  Apps downloaden op Fire TV Stick 2022 Tip

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *