505 Games maakt een blunder; Upgrade naar PS5-editie van Control die niet mogelijk was, blijkt mogelijk te zijn


505 Games, de uitgever van Control, maakte onlangs bekend dat de game naar PlayStation 5 komt en dat alleen kopers van Control Ultimate Edition de game kunnen upgraden naar een PS5-versie. Hiervoor kreeg de uitgever en indirect Remedy kritiek, omdat kopers uit het eerste uur worden weggelaten.

De uitgever stelde dat het technisch niet mogelijk zou zijn om bestaande eigenaren van het origineel een upgrade aan te bieden. Een ietwat vreemde reden, aangezien veel andere spellen dat gewoon kunnen bieden. Met andere woorden, iedereen prikte een beetje door het verhaal van de uitgever. Hoe dan ook, het zal zo zijn en blijven.

Nu is onthuld dat de Deluxe Edition is ge├╝pgraded naar de Ultimate Edition, maar dat werd teruggedraaid toen dat duidelijk werd. Dat betekent in feite dat kopers van de game en de afzonderlijke uitbreidingen het geheel kunnen omzetten naar dezelfde Ultimate Edition en deze gratis kunnen downloaden.

Dat betekent natuurlijk ook, als dat mogelijk is, dat bezitters van de originele release plus de aparte DLC op die manier automatisch kunnen upgraden naar een PS5-versie. Doordat dit echter is gereset, is dit niet meer mogelijk en blijft de uitgever pal staan.

Kortom, het eerdere verhaal is onzin, dat dacht iedereen al. Aangezien deze fout nu is gemaakt, is het bewijs ook geleverd en bevinden 505 Games and Remedy zich in een nog moeilijkere hoek, want hoe moeten ze zich hier op een geloofwaardige manier uitpraten? Waarschijnlijk krijgt het een staartje en is het uiteindelijk een beetje dom, sympathie voor de partijen wordt hier zeker niet door gewekt.

READ  Willekeurig: Nintendo blijft Funcams maken van Zelda: Skywards Sword Figures
Written By
More from Lesley Curry
Genshin Impact-personages krijgen alternatieve outfits
Ontwikkelaars van Mihoyo Free Game Jinshin-effect Ze brengen een heleboel nieuwe, meer...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *