Nuggets stormen terug tegen Clippers om spel vijf te winnen

Jamal Murray leidde tot een rally in het vierde kwartaal en rookie Michael Porter maakte verschillende clutch plays langs het traject terwijl de Denver Nuggets in leven bleven met een 111-105 overstuur van de Los Angeles Clippers op vrijdag.

ORLANDO, FL – 11 SEPTEMBER: (EDITORS LET OP dat deze afbeelding is omgezet in zwart-wit) Michael Porter Jr. # 1 van de Denver Nuggets staat op het veld tijdens Game Five van de Western Conference Semifinals van de NBA Playoffs tegen de LA Clippers op 11 september 2020 in Orlando, Florida in The Field House. Garrett Ellwood / NBAE via Getty Images / AFP

De Nuggets verhoogden het vuur op de Clippers in het vierde kwartaal om de voorsprong van Los Angeles in de halve finale van de Western Conference terug te brengen naar 3-2 in de quarantainebubbel van de NBA in Florida. De Canadese Murray scoorde 26 punten voor het team, Nikola Jokic had 22 punten, 14 rebounds, vijf assists en Paul Millsap scoorde 17 punten voor de Nuggets, die ook met 3-1 achterbleven in de vorige series voordat hij terug stormde om er drie op rij te winnen van de Utah Jazz. Murray was in staat om los te breken in game vijf nadat hij een groot deel van de serie was opgesloten door een roterend trio van Clippers-verdedigers, waaronder Kawhi Leonard, Paul George en Patrick Beverley. “We spelen het beste als we met onze rug tegen de muur staan”, zei Murray. “Zo simpel is het. We kwamen aan het vechten. Ze hadden een goede start, maar we moesten terugvechten.” American Porter maakte laat in het spel een reeks key plays, waaronder een driepunts dolk vanaf 27 voet met 71 seconden resterend om de Nuggets een voorsprong van vijf punten te geven, 105-100. Porter, 22, had 35 seconden later ook een koppelingsblok op Ivica Zubac en gooide vier vrije worpen in de laatste 21 seconden. Leonard scoorde 36 punten en George eindigde met 26 punten voor de tweede geplaatste Clippers, die proberen door te gaan naar hun eerste Western Conference-finale. Leonard heeft minstens 30 punten gescoord in zeven playoff-wedstrijden. Hij haalt gemiddeld bijna 30 punten per wedstrijd in het naseizoen, maar hij kreeg niet veel hulp van de Clippers-bank in game vijf. Murray herstelde zich mooi op vrijdag en maakte vijf van de zeven baskets van buiten de boog nadat hij zes-van-15 uit het veld had geschoten in wedstrijd vier.

READ  CGPSC SSE Mains Admission Card 2019, hoe te downloaden

OPMERKING DISCLAIMER: Reacties van lezers op deze website worden op geen enkele manier onderschreven door Manila Standard. Opmerkingen zijn meningen van lezers van manilastandard.net die hun recht op vrije meningsuiting uitoefenen en ze vertegenwoordigen of weerspiegelen niet noodzakelijk de positie of het standpunt van manilastandard.net. Hoewel deze publicatie het recht behoudt om commentaren te verwijderen die als beledigend, onfatsoenlijk of in strijd met de redactionele normen van Manila Standard worden beschouwd, kan Manila Standard niet aansprakelijk worden gesteld voor enige valse informatie die door lezers in dit commentaargedeelte wordt geplaatst.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *