7 horizonten voor computers en consoles aangekondigd

7 horizonten aangekondigd voor computers en consoles

Onafhankelijke ontwikkelaar en uitgever RedDeerGames heeft vandaag hun nieuwe game aangekondigd 7 vooruitzichten Het wordt later dit jaar gelanceerd op pc, Xbox One, Xbox Series X en Nintendo Switch. RedDeerGames heeft in het verleden een aantal indiegames gepubliceerd, waaronder internet Protocol En de Brawl Schaken. 7 vooruitzichten Het is een 2D-schietspel dat lijkt op de klassieke spellen zoals Megaman En de Rayman.

Bij 7 vooruitzichten Je speelt Jelly, een wezen dat zijn uiterlijk en vaardigheden kan aanpassen aan degenen die hij ontmoet, terwijl hij door de melkweg reist om zijn mentor te bevrijden en het mysterieuze wezen ter grootte van een planeet dat bekend staat als Distortion te stoppen. De game heeft een stripboekstijl en humor die bij elkaar passen. Onderweg zullen spelers een aantal van Jelly’s vrienden van verschillende planeten besturen, elk met hun eigen unieke set vaardigheden en wapens. Spelers rennen, springen en schieten door de levels met verschillende vijanden en geheimen om ze bezig te houden. 7 vooruitzichten Het bevat met de hand getekende afbeeldingen en elke wereld heeft zijn eigen unieke eigenschap, zoals een gelplaneet of de aarde in de wolken. Elk van deze planeten is bedoeld om het speelbare personage waarop je leeft te weerspiegelen en te voltooien. Fans van klassieke consolegames moeten kijken wanneer 7 vooruitzichten Eindelijk geschoten.

7 vooruitzichten Het wordt later dit jaar uitgebracht op pc, Xbox One, Xbox Series X en Nintendo Switch. Degenen die geïnteresseerd zijn in de game kunnen ze momenteel op Steam willen vermelden om op de hoogte te worden gebracht wanneer de game eindelijk wordt uitgebracht.

READ  Nvidia biedt een blik op hoe het GPU-stuurprogramma's test, kijk in AMD
Written By
More from Max Mcgee
Tiener uit Washington levend gevonden in bos na 8 dagen vermist te zijn
Een tiener die meer dan een week vermist werd in de staat...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *