De Halo Infinite Forge-map bouwt Nakatomi Square voor een harde kerstviering

De nieuwe Halo Infinite Forge-map geeft je nog een reden om de “Is Die Hard a Christmas?” Debat met een verbluffende recreatie van het torenhoge gebouw Nakatomi Plaza bij Microsoft en 343 Industries sci-fi FPS-spel. Dat klopt, nu kun je het opnemen tegen je vrienden in spannende Halo-actie door de beroemde zalen terwijl John McClane Hans Gruber versloeg in de klassieker uit 1988.

De Halo Infinite Forge ‘Faux Plaza’-map is gemaakt door Bearskopff, die zegt dat dit de eerste Forge-map is die ze in Halo Infinite hebben gebouwd. Het is een behoorlijk verbluffende inspanning, gecentreerd rond het hoofdarenagebied waar gijzelaars worden vastgehouden tijdens het grootste deel van de film. De plattegrond biedt een mooie opname van de fonteintuinen, terwijl de diensttrap een gemakkelijke toegang tot de bovenverdieping mogelijk maakt.

Je kunt natuurlijk zelfs in een liftschacht klimmen en de ventilatieopeningen verkennen, voor het geval je je ooit afvraagt ​​hoe een tv-diner eruit ziet. Hoewel Spartanen in gesloten ruimtes kunnen worden gebruikt. Over het algemeen is het een geweldige recreatie die het uiterlijk en de afmetingen van de film uitstekend weet vast te leggen – het enige dat ontbreekt is het lichaam van een balling met de woorden: “Nu heb ik een Niddler. Ho ho ho.”

Je kunt de trailer van “Faux Plaza” hieronder bekijken, die wordt gevolgd door enkele vergelijkende shots om zijn herschepping van iconische momenten uit de film te laten zien, samen met een deel van de kaartgameplay in actie.

Halo Infinite “Faux Plaza” is te vinden op weg halo (Dankzij Rip spellen). Bearskopff heeft een extra bestand aangemaakt de situatie Ontworpen om je te helpen de heldendaden na te spelen van ieders favoriete NYPD-held en wannabe-cowboy. Yippee ki-yay, Master Chiefs.

READ  Resident Evil leerde Silent Hill een horrorspelshow te runnen

Als dit je verleidt, spring dan naar Multiplayer-spel Bekijk voor het eerst de Halo Infinite-systeemvereisten Om te zien hoe je gaming-pc presteert. Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in Halo Infinite Forge Mario 64-kaart Perzik Kasteel. Bekijk anders onze gids voor Halo oneindige bazen Of je met de campagne omgaat, of hoe Oneindige Halo-rangen Werk als je van competitieve multiplayer houdt.

Written By
More from Max Mcgee
Big East annuleert het herfstseizoen met een afgehaspelde universiteitssport
St. John’s en Seton Hall steunden het besluit van het Grote Oosten...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *