8 oktober Weekend console download deals: The Tetris Effect: Connected is aan

We zijn allemaal met elkaar verbonden door onze liefde voor videogames. Tot vandaag waren we niet allemaal verbonden door de geweldige Enhance-game in de Tetris-franchise. Vandaag is de visie voor Tetris Effect compleet, aangezien de visie voor Tetris Effect: Connected beter presteert dan de Nintendo Switch. Als dat niet genoeg is, is het te koop! Ja, Tetris Effect: Connected wordt gelanceerd met 25 procent korting op de verkoop, dus ga je gang en spring erop terwijl je een kans hebt. Je zou het kunnen gebruiken met je geweldige Nintendo Switch OLED-model.

Elders is PlayStation begonnen met het verkopen van Hidden Gems, wat je aanmoedigt om games op te pikken die mogelijk van de radar zijn verdwenen. Als je liever voor iets populairs gaat, is de Blockbuster Sale nog een week actief. Op Xbox biedt de Harvest Sale een paar grote titels die de moeite van het bekijken waard zijn, waaronder de Scarlet Nexus en Marvel’s Avengers Endgame Edition. En let ook op Nickelodeon’s All-Star Brawl, die net met korting is gelanceerd. En natuurlijk viert Rock Band 4 zijn zesde verjaardag! Veeg en pak je gereedschap en ze zijn te koop!

Dit is onze selectie console-deals dit weekend:

X-Box

Onderstaande games maken deel uit van de Xbox One Games with Gold / Deals with Gold. Een Xbox Live Gold-abonnement is vereist om deze kortingen te ontvangen.

De volgende deals zijn beschikbaar voor alle Xbox One-gebruikers. Xbox Live Gold-leden komen mogelijk in aanmerking voor extra kortingen.

Speel station

De volgende deals zijn beschikbaar voor alle gebruikers. PlayStation Plus-leden komen mogelijk in aanmerking voor extra kortingen.

  • ARK: overleving geĆ«volueerd – $ 9,89 (67% korting)
  • verborgen juweeltjes
  • Blockbuster-spellen
  • Spellen onder $ 15
READ  5Th Planet Games A / S: 23-2020 Adventures of Tintin Mobile Game van 5th Planet Games is klaar voor wereldwijde lancering op Android en iOS op maandag 31 augustus 2020

De volgende deals zijn alleen beschikbaar voor PlayStation Plus-leden.

Nintendo-schakelaar


Als je deals vindt die we mogelijk hebben gemist of als er een bepaalde is die je wilt benadrukken, neem dan deel aan het gesprek en laat het ons weten in de comments.

Ozzie speelt al videogames sinds hij op vijfjarige leeftijd zijn eerste NES-console kocht. Sindsdien is hij dol op gamen, maar tijdens zijn studententijd nam hij slechts een korte pauze van hem. Maar hij werd teruggetrokken na jaren in de QA-kringen voor zowel THQ als Activision te hebben doorgebracht, waarbij hij de meeste tijd had besteed aan het helpen van de Guitar Hero-serie naar zijn hoogtijdagen. Ozzie is een grote fan geworden van platformgames, puzzelgames, schietspellen en RPG’s, om er maar een paar te noemen, maar hij is ook erg geĆÆnteresseerd in alles waar een goed en meeslepend verhaal achter zit. Want wat zijn videogames als je geen goed verhaal kunt hebben met een nieuwe Cherry Coke?

Written By
More from Eda Greene
Beste games zoals GTA 5 voor pc
De GTA-franchise is een alom gevierde serie in de gamingwereld. De nieuwste...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *