Shin Megami Tensei’s Monark-ontwikkelaars krijgen demo voor PS5, PS4 en Nintendo Switch in Japan

Nieuws

Furyu heeft vandaag een in Japan speelbare demo uitgebracht van de aankomende JRPG Monark voor PS5, PS4 en Nintendo Switch.

Furyu heeft vandaag een demo uitgebracht die in Japan kan worden gespeeld voor de aankomende JRPG Monark.

De demo is beschikbaar voor PS5 en PS4 op Japanse Playstation-winkel, terwijl de Switch-versie kan worden gedownload vanuit een bestand lokale online winkel.

De demo is natuurlijk alleen in het Japans en je hebt een lokaal account nodig om het te downloaden en te installeren, maar het is nog steeds een goede manier om de game te bekijken voordat deze op 14 oktober in Japan wordt uitgebracht.

Met de demo kun je het begin van het spel spelen en je kunt zelfs de opgeslagen gegevens naar de afspeelversie verplaatsen (na installatie van update 1.01).

Op dit moment weten we niet of we de demo voor het Westen ooit zullen krijgen of niet.

Als u niet bekend bent met monarchHet is een JRPG-schoolspel ontwikkeld door een team dat bestaat uit veel veteranen van de Shin Megami Tensei-serie.

De game arriveert op 14 oktober in Japan voor PS5, PS4 en Nintendo Switch. Daarna zal NIS America Gepubliceerd in het Westen voor dezelfde platforms en pc begin 2022.

Hieronder kunt u een korte officiële beschrijving lezen die u de kern van het verhaal geeft.

“Kun je jezelf en de bedreigingen om je heen het hoofd bieden om degenen van wie je houdt te redden? Shin Mikado Academy is gehuld in een mist die waanzin veroorzaakt, en jij bent de enige die in staat is om iedereen binnenin te redden. Ontwikkel jezelf om de pactbearers te verbreken en verwijder de corrupte mist.”

Als je meer wilt weten, kun je cBekijk de eerste screenshots en artworkEn Meer detailsEn eerste trailerEn Het eerste gevechtsspel, De openingssceneEn Meer spelenEn Nog een trailer voor de game, En Focus weer op de personages.

READ  Onze favoriete spellen van de generatie

Als je geïnteresseerd bent in de Shin Megami Tensei-serie zelf, kun je ook onze verslaggeving van de volgende grote game van de populaire JRPG-franchise bekijken, Shin Megami Tensei V voor Nintendo Switch.

Written By
More from Aubrey Mason
Pathfinder: Diary of a Rath of the Righteous Dave toont een enorme thuisbasis
De nieuwste Pathfinder: Wrath of the Righteous-memoires van de ontwikkelaar geeft ons...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *